Evenimentul Zilei > Actualitate > FOTBAL EUROPEAN. FC Sevilla – Espanyol, 2-0. Costel Gâlcă, la prima ÎNFRÂNGERE în Primera Division
FOTBAL EUROPEAN. FC Sevilla – Espanyol, 2-0. Costel Gâlcă, la prima ÎNFRÂNGERE în Primera Division

FOTBAL EUROPEAN. FC Sevilla – Espanyol, 2-0. Costel Gâlcă, la prima ÎNFRÂNGERE în Primera Division

Espanyol Barcelona, formația pregătită de Costel Gâlcă, a fost învinsă, miercuri, în deplasare, de FC Sevilla, scor 0-2, în etapa a 17-a din Primera Division.

Costel Gâlcă a suferit, miercuti, prima înfrângere pe banca tehnică a formației Espanyol Barcelona. Catalanii au pierdut jocul susținut în deplasare, cu FC Sevilla, scor 0-2, în runda a 17-a din Primera Division. Golurile andaluzilor au fost reușite de Immobile (16) și Banega (41), iar Espanyol se află pe poziția a 13-a, cu 20 de puncte.

Tot miercuri, Real Madrid a trecut pe teren propriu de Real Sociedad, scor 3-1, FC Barcelona a învins-o, pe „Camp Nou”, pe Betis Sevilla, 4-0, iar Atletico Madrid a trecut în deplasare, de Rayo Vallecano, scor 2-0.

FC Barcelona se află pe prima poziție a clasamentului, cu 38 de puncte (un meci mai puțin disputat), locul secund este ocupat de Atletico Madrid (38), iar Real Madrid se află pe 3, cu 36 de puncte.