Foștii angajați ai lui Irinel Columbeanu, șocați de cum a ajuns fostul milionar

Foștii angajați ai lui Irinel Columbeanu, șocați de cum a ajuns fostul milionar Irinel Columbeanu. Sursa foto: Arhiva EVZ

Irinel Columbeanu a ajuns la azil și trăiește în mare parte din mila oamenilor, neavând posibilitatea să se întrețină cu pensia pe care o primește de la statul român. Fostul milionar român a rămas fără afaceri, iar în 2020 și fără celebra vilă de la Izvorani, care fura ochii oamenilor în urmă cu câțiva ani.

Celebra reședință din Izvorani era cunoscută pentru colecția sa impresionantă de artă. Însă, toate aceste comori au fost pierdute în incendiul care a distrus complet vila. Pentru fostul afacerist, data de 31 octombrie 2020 va rămâne mereu în memorie ca o amintire neplăcută.

Irinel Columbeanu avea mari probleme financiare și înainte de incendiu

Însă nu incendiul i-a pus capac fostului milionar. Vila de la Izvorani era scoasă la vânzare cu mult înainte de acest incident, cu suma de patru milioane de euro. De altfel, atunci exista posibilitatea să fie și închiriată, pentru 15.000 de euro lunar.

Imaginile cu ruinele vilei lui Irinel Columbeanu au fost văzute și de foștii angajați ai afaceristului, care sunt șocați de modul în care a ajuns acesta și vila lui somptuoasă.

Ne puteți urmări și pe Google News

„În 2017, când eram dădaca Irinucăi, acea casă era muzeu! Nu îmi vine să cred!”, a spus femeia, în mediul online.

După ce vila lui Irinel Columbeanu a fost complet distrusă în incendiu, au fost pierdute o serie de obiecte de artă de mare valoare. Printre acestea se numără sculpturi, picturi murale, mobilier și multe altele.

Incendiu vila Izvorani

Incendiu vila Izvorani. Sursa foto: Arhiva EVZ

Cu toate acestea, singurul obiect de artă care a supraviețuit a fost sculptura „Echilibru” de Sabin Bălașa, realizată din fibră de sticlă.

A fost recuperată din livingul vilei, situată la parter, și salvată înainte ca flăcările să înghită întreaga proprietate, potrivit wowbiz.ro.

Fostul afacerist își va petrece sărbătorile la azil

Irinel Columbeanu ar dori să fie aproape de fiica sa, Irinuca, ce locuiește în America. Însă, din motive de sănătate nu poate călători, așa că va sărbători Paștele în compania celorlalți din azil.

Irinel Columbeanu și fiica sa, Irinuca

Sursa foto: Montaj foto EVZ

Proprietarul azilului, Ion Cassian, a organizat o masă festivă de Paști. Meniul include ouă vopsite, miel la cuptor și alte delicii pascale.

Chiar dacă a primit o vizită inedită din partea fostei sale iubite, Oana Cojocaru, care l-a răsfățat cu o plimbare și o cină la un restaurant, Irinel Columbeanu optează să-și petreacă timpul la azil.