Evenimentul Zilei > Monden > Fostă vedetă Playboy, ucisă cu bestialitate! Fostul iubit este principalul suspect
Fostă vedetă Playboy, ucisă cu bestialitate! Fostul iubit este principalul suspect

Fostă vedetă Playboy, ucisă cu bestialitate! Fostul iubit este principalul suspect

Un fost model Playboy a fost ucisă în weekend, iar vinovat pentru moartea acesteia pare să fie un fost iubit.

Amie Harwick, fost model Playboy și terapeut de familie a fost ucisă în weekend de fostul ei iubit. Ea a fost aruncată de la etajul trei al clădirii în care locuia, după ce a fost lovită cu bestialitate.

Amie era una dintre cele mai cunoscute și apreciate vedete de peste ocean. În vârstă de 41 de ani, fostul model Playboy a fost găsită fără suflare, sub un balcon, de către autorități.

Cea care a alertat autoritățile a fost una dintre colegele de apartament ale vedetei, care le-ar fi spus polițiștilor că Amie este agresată în propria locuință de către un bărbat.

Din păcate, însă, polițiștii au ajuns prea târziu la fața locului, iar femeia fusese deja ucisă cu bestialitate și nu au mai putut face nimic pentru a o readuce la viață.

La scurt timp după ce au găsit trupul neînsuflețit al lui Amie, oamenii legii au dat de urmele principalului suspect, Gareth Pursehouse, unul din foștii parteneri de viață ai vedetei, de care s-ar fi despărțit din cauza comportamentului agresiv. Ba mai mult, în urmă cu ceva timp, vedeta de peste ocean s-a văzut nevoită să ceară un ordin de restricție, de frica bărbatului care a ajuns să îi pună capăt zilelor.

Gareth a fost arestat și riscă să își petreacă ani grei în spatele gratiilor, informează CNN.