Evenimentul Zilei > Actualitate > ȘOC în SHOWBIZ. Fosta iubita lui Gheorghe Turda vrea să REÎNVIE flacăra PASIUNII. Mesajul EROTIC trimis artistului.
ȘOC în SHOWBIZ. Fosta iubita lui Gheorghe Turda vrea să REÎNVIE flacăra PASIUNII. Mesajul EROTIC trimis artistului.

ȘOC în SHOWBIZ. Fosta iubita lui Gheorghe Turda vrea să REÎNVIE flacăra PASIUNII. Mesajul EROTIC trimis artistului.

Nicoleta Voicu, iubita mai tânără cu 23 de ani a artistului Gheorghe Turda, i-a scris acestuia o poezie erotică, după ce s-au despărțit. Se pare că femeia speră să se împace cu Turda, însă acesta este neînduplecat în decizia luată.

După un schimb de replici răutăcioase, Nicoleta Voicu a făcut primul pas spre împăcarea cu artistul de muzică populară, Gheorghe Turda

Aceasta i-a scris o poezie erotică pentru a-i obține iertarea, conform b1.ro.

„Te-aş iubi ca o felină/În lenjerii de mătase. Să-mi simţi trupul pe tot trupul,/Geana nopții să se lase. Îţi simt buzele pe spate, Agonia-n mine curge./Tu mă arunci în păcate,/ Eu te iubesc pân’ la sânge”, sunt versurile dedicate interpretului de muzică populară.

Artistul nu mai dorește să se împace cu Nicoleta, după ce acesta s-a văitat peste tot că l-a îngrijit atunci când a fost grav bolnav.

„Un maramureșean, când îşi dă cuvântul, îl şi respectă. Eu am spus că ne-am despărțit şi nu vreau să „mă mai împac cu Nicoleta. Am auzit că e tristă, că plânge pe la televizor, dar nu mă înmoaie. Poezia e frumoasă, doar că ea a făcut o gafă prea mare ca eu să pot să trec peste ea”, a declarat Gheorghe Turda, conform click.ro

Gheorghe Turda a fost căsătorit, timp de 37 de ani, cu Elisabeta, balerină de profesie. Artistul a rămas văduv în 2008, când soția lui a pierdut lupta cu o boală necruțătoare.