După un schimb de replici răutăcioase, Nicoleta Voicu a făcut primul pas spre împăcarea cu artistul de muzică populară, Gheorghe Turda. 

Aceasta i-a scris o poezie erotică pentru a-i obține iertarea, conform b1.ro.

„Te-aş iubi ca o felină/În lenjerii de mătase. Să-mi simţi trupul pe tot trupul,/Geana nopții să se lase. Îţi simt buzele pe spate, Agonia-n mine curge./Tu mă arunci în păcate,/ Eu te iubesc pân’ la sânge”, sunt versurile dedicate interpretului de muzică populară.

Artistul nu mai dorește să se împace cu Nicoleta, după ce acesta s-a văitat peste tot că l-a îngrijit atunci când a fost grav bolnav.

„Un maramureșean, când îşi dă cuvântul, îl şi respectă. Eu am spus că ne-am despărțit şi nu vreau să „mă mai împac cu Nicoleta. Am auzit că e tristă, că plânge pe la televizor, dar nu mă înmoaie. Poezia e frumoasă, doar că ea a făcut o gafă prea mare ca eu să pot să trec peste ea”, a declarat Gheorghe Turda, conform click.ro

Gheorghe Turda a fost căsătorit, timp de 37 de ani, cu Elisabeta, balerină de profesie. Artistul a rămas văduv în 2008, când soția lui a pierdut lupta cu o boală necruțătoare.