Florin Lovin, impresarul lui Constantin Budescu, a reacționat după ce jucătorul său n-a evoluat decât în prima repriză a meciului CSM Poli Iași – FCSB (scor 1-0). Fostul coechipier al lui Nicolae Dică l-a criticat dur pe actualul tehnician al „roș-albaștrilor” și l-a acuzat pe Gigi Becali că s-a implicat peste capul tuturor antrenorilor cu care a colaborat.

„E incredibil ce se întâmplă. Nu înţeleg atitudinea antrenorului sau a patronului. Nu ştim exact cine face aceste schimbări. Ca patron sau ca antrenor, e incredibil că nu-ţi urmăreşti interesul. Nu ai cum să scoţi un jucător ca Budescu şi să strici o relaţie cu el. Nu poți schimba cel mai bun om după 45 de minute. Nu este benefică nimănui o astfel de atitudine. Budescu a spus public mereu ce a avut pe suflet. I-a spus și patronului că mai bine stă pe bancă și intră 15 minute pe final decât să fie scos după pauză. Ăștia sunt niște jucători care poate nu se antrenează cum trebuie, dar când joacă pot decide meciuri mereu.

Nu e posibil ca Gnohere să nu joace deloc. Trebuie să fiu onest, chiar dacă îl impresariez pe Alibec, Gnohere e în formă, el ar trebui să fie titular. Nu-mi aduc aminte un meci din ultima vreme în care un atacant al Stelei să joace 90 de minute. Pare o degringoladă totală, iar vinovații se știu", a spus Lovin la Telekom Sport.