Lupu a dezvăluit care este viteza pe  care a reușit să o atingă  „Mbappe” de România după ce a ajuns sub comanda sa.

„Florinel Coman a crescut mult la viteză. Când a venit prima oară la Steaua, viteza lui era 28km/h. Acum a ajuns la 32, e o creştere incredibilă. El nu o să fie niciodată jucătorul care să facă mulţi kilometri. El nu e genul de maratonist, el e sprinter. Aşa cum Oaidă nu o să aibă niciodată explozie, fiecare are specificul lui”, a spus Marian Lupu, potrivit site-ului Digi Sport.

Recordul la acest capitol este deținut de nimeni altul decât Cristiano Ronaldo. Starul portughez a uimit pe toată lumea în meciul dintre Portugalia și Spania (3-3) de la mondialul din vara anului trecut. Pe lângă cele trei goluri marcate, lusitanul a reușit la 33 de ani performanța  de a atinge viteza de 38,6 km/h. Până atunci pe primul loc s-a situat olandezul Arjen Robben, cu 37 km/h.

FCSB a fost decimată de accidentări la începutul acestui sezon. Jucători de bază precum Marko Momcilovic, Mihai Pintilii, Dragoș Nedelcu, Olimpiu Moruțan, Mihai Roman, Dennis Man, Ioan Hora și Harlem Gnohere sunt indisponibili din acest motiv pentru echipa lui Gigi Becali. Accidentările celor 9 fotbaliști l-au făcut pe latifundiarul din Pipera să renunțe la serviciile lui Marian Lupu.

Te-ar putea interesa și: