Evenimentul Zilei > Actualitate > Florin Salam, SECHESTRAT de un CLAN INTERLOP. Ce l-au FORȚAT MAFIOȚII să facă
Florin Salam, SECHESTRAT de un CLAN INTERLOP. Ce l-au FORȚAT MAFIOȚII să facă

Florin Salam, SECHESTRAT de un CLAN INTERLOP. Ce l-au FORȚAT MAFIOȚII să facă

Regele manelelor, Florin Salam, a fost sechestrat în noaptea de Revelion de un clan interlop, în clubul în care se afla alături de soția sa.

În noaptea dintre ani, Florin Salam a fost „sechestrat” într-un renumit club din cartierul milionarilor, de către un clan interlop.

Florin Salam a fost „sechestrat” de mai mulți membri ai clanului Caran într-un renumit club din cartierul milionarilor. Florin Salam și frumoasa lui soție, Roxana, au ales să petreacă noaptea dintre ani în vestitul club situat în zona de nord a Capitalei. Au sperat să se distreze și să se simtă bine alături de câțiva prieteni.

Doar că socoteala de acasă nu s-a potrivit cu cea din târg și Florin Salam a dat de bucluc după ce în local și-au făcut apariția mai mulți membri ai clanului Caran, scrie Cancan.

Dornici de distracție, nou-veniții nu au ținut cont că Florin Salam nu se află în „exercițiul funcțiunii”. Aceștia au insistat cu orice preț ca el să-i încânte cu anumite melodii. Așa că, potrivit martorilor, cei din clanul Caran l-ar fi forțat, pur și simplu, pe manelist să pună mâna pe microfon și să se apuce de treabă, nu înainte de a-l înjura și de a-l agresa fizic.