Evenimentul Zilei > Social > Florin Piersic, replici dure cu Ion Iliescu: „Să-mi giugiulești bărzoiul”. Războiul numelor grele din România
Florin Piersic, replici dure cu Ion Iliescu: „Să-mi giugiulești bărzoiul”. Războiul numelor grele din România

Florin Piersic, replici dure cu Ion Iliescu: „Să-mi giugiulești bărzoiul”. Războiul numelor grele din România

Florin Piersic a făcut declarații inedite cu privire la fostul președinte al României, Ion Iliescu. Mărturisirea a fost făcuta în cadrul unei emisiuni televizate.

Florin Piersic, îndrăgitul actor al României, a povestit o întâmplare amuzantă din tinerețea sa, în care apare și fostul președinte Ion Iliescu, scrie Ciao.

„E o poveste foarte draguta, cand eu primeam telefoane de la o fata care spunea ‘Va iubesc, sunt indragostita de dumnevoastra’. Zic ‘Dar cum va cheama’, la care ea a spus ‘Mihaela Muscalu’. Zic bravo, extraordinar, ce nume ai” a inceput Florin Piersic povestea.

„Fata, ce ma mai suni? Vino pana la mine acasa, ce e asa mare lucru, ca doar nu te mananc. Iti spun exact unde stau, te urci in lift si acolo o sa vezi pe usa o oglinda” a continuat acesta.

„Ma duc la usa, nu ma uit prin vizor, deschid usa si in fata mea, Dani Iordachescu. Ii zic ‘Ce-i mai, nenorocitule’ la care el imi zice ‘Am venit sa te vad, eu sunt Mihaela Muscalu’. Uitasem ca el imita voci de femei in fiecare zi la Institutul de Teatru”.

Însă partea cea mai amuzantă abia acum vine, când Florin Piersic a primit după câteva zile un telefon:

„Alo! Florin? Sunt…la care eu am spus ‘Inainte de asta, pentru ca ti-am recunoscut Dane vocea, vreau sa-ti spun adevarul, ca stii ca noi intre noi vorbim asa ceva: sa-mi giugiulesti barzoiul. La care vocea de la telefon zice ‘Imi pare rau, draga Florin Piersic, eu sunt Ion Iliescu”.