Un celebru cântăreț român a murit, în urma unui accident grav

Un celebru cântăreț român a murit, în urma unui accident grav Microfon. Sursa foto:pixabay

Cântărețul Florin Decuseară a murit vineri seara. Tragica veste a fost anunțată de apropiații acestuia. Artistul a căzut luni seara de la înălțime, la centrala nucleară de la Cernavodă, județul Constanța, unde era angajat în calitate de tehnician.

Florin Decuseară a cântat la numeroase nunți

Artistul de 46 de ani a cântat la numeroase petreceri și nunți. La începutul carierei, el a avut în repertoriu doar câteva cover-uri după piese celebre. Cu timpul, însă, și-a câștigat renumele pe plan local, ajungând să se pozeze cu artiști celebri și alte personalități, inclusiv fostul președinte Traian Băsescu. Florin Decuseară nu era pasionat doar muzică, ci și de bucătărie. Artistul posta des pe rețelele de socializare poze cu rețetele lui.

Florin Decuseara

Florin Decuseara. Sursa foto Facebook

A căzut de la înălțime, la centrala nucleară de la Cernavodă

IPJ Constanța a anunțat că Florin Decuseară, care era de asemenea angajat al CNE, a căzut de la înălțime în incinta Centralei de la Cernavodă, după ce s-ar fi aplecat peste o balustradă. El a fost transportat la Spitalul Orășenesc Cernavodă cu elicopterul SMURD, dar nu s-a mai putut face nimic.SN Nuclearelectrica SA își exprimă solidaritatea față de angajatul afectat și familia acestuia.

Florin Decuseară a suferit un politraumatism

„SN Nuclearelectrica SA anunță că în data de 17 iunie 2024 un angajat al centralei a căzut de la înălțime în spațiile de depozitare ale Unității 3 CNE Cernavodă, în timpul desfășurării unor activități de rutină.

Ne puteți urmări și pe Google News

Angajatul a suferit un politraumatism, iar după intervenția echipajului de răspuns de pe amplasament, angajatul a fost preluat de ambulanță în stare conștientă și transportat la Spitalul Orășenesc Cernavodă.CNE Cernavodă a informat autoritățile competente cu privire la eveniment și a demarat investigațiile în concordanță cu prevederile legale.

SN Nuclearelectrica SA își exprimă solidaritatea față de angajatul afectat și familia acestuia. Compania se angajează să ofere tot sprijinul necesar în această perioadă dificilă”, se arată într-un comunicat al Nuclearelectrica.