Evenimentul Zilei > Actualitate > Florin Călinescu, exploziv! „Gâlceava bine gândită de laborator” și „focoasele nucleare”
Florin Călinescu, exploziv! „Gâlceava bine gândită de laborator” și „focoasele nucleare”

Florin Călinescu, exploziv! „Gâlceava bine gândită de laborator” și „focoasele nucleare”

Actorul Florin Călinescu şi-a sărbătorit ziua de nume, vorbind, din izolare, despre efectele devastatoare ale pandemie și despre vremurile ”apocaliptice” care vor urma.

Îndrăgitul artist a făcut un live pe pagina sa de Facebook, fiind urmărit, în 40 de minute, de milioane de oameni, care l-au apreciat pentru opinia lui vizavi de virusul ucigaş care a ucis sute de mii de oameni.

”Situația actuală, care, probabil, este datorată marilor puteri, într-o gâlceavă bine gândită de laborator, pentru că este mai complicat să acționezi cu focoase nucleare sau cu tot felul de unelte militare care se văd din orice satelit, și atunci, probabil, că arma aceasta chimică, bacterilogică, virusologică este foarte la îndemână și funcționează tăcut”, a explicat Florin Călinescu.

”Virusul are calm, are răbdare și pe care-l prinde îl articulează. Dacă ești bătrân și ai comorbidități asta este o poveste… Așadar, gâlceava între America, Rusia și China produce efectele pe care le vedem astăzi… Faptul că ne-am depărtat unu, doi, trei metri este doar o distanțare fizică. Sunt chestii necesare. Dar ăsta este efectul urmărit și dorit”, a mai spus vedeta Pro Tv.

”Vor să experimenteze și să studieze cum se comportă specia umană în ansamblu. Puff, un strănut a omorât până acum peste 100.000 de cetățeni. Ceea ce cu cinism unii spun că la 8 miliarde de umanoizi e un fleac”, este de părere actorul.

Florin Călinescu consideră faptul că Dumnezeu nu are nici o legătură cu ceea ce trăim acum, deși unii ar încerca să acrediteze această teză, arată romaniatv.net.

”Nu are nici o legătură. Ne-a lăsat în pace de miliarde de ani, odată cu isprava doamnei Eva. Biserica greacă și cipriotă, mult mai ortodoxă decât a noastră, a zis stați acasă, Dumnezeu nu vă numără în incinta bisericii ca la școală. Vreți să vă întâlniți cu Dumnezeu? Ieșiți și rezemați-vă fruntea de primul copac, dacă mai găsiți în viață, și gândiți-vă la El! Și nu Va întârzia să apară.

Pentru asta este bucuria și imensitatea Lui, deși suntem milioane, El îi apare fiecăruia. Experimentul, cred eu, iscant de acești cetățeni mondiali funcționează și vei vedea ce o să urmeze. Pentru că exercițiul iscat de acest virus va fi continuat, o dată la nu știm câți ani. Omenirea trebuie disciplinată, trebuie ținută în botniță și în mănuși”, a opinat Florin Călinescu.

”Nu mai scoți soldații, armata, avioane, bombe, plus punerea pe bot a lumii arabe. Vedeți că prețul petrolului este mai jos decât înainte de război și lucrurile așa vor funcționa de astăzi înainte. Frica trebuie să păzească pepenii, care suntem noi. Iar alinirea României la dansul ăsta internațional funcționează… Încolonarea noastră la doi, trei metri pentru a merge să luăm bucățica aceea necesară a traiului vieții…

Ăsta e scopul poveștii, să vadă dacă frica funcționează, și funcționează, să vadă dacă oamenii pot fi disciplinați, deci adio libertate, liberalism, liberă circulație, decât dacă au ei nevoie să trimitem mână de lucru la cules de sparanghel, acum e vremea sparanghelului, nu a căpșunilor, și atunci trece și Germania, și Austria, și Spania peste orice pandemie și noi înghesuim marfarele pe aeroporturi să trimitem oameni la muncă…

Or să urmeze vremuri apocaliptice cu turismul, cu agricultura. O să fie o agresivitate a ființei umane vizavi de mâncare. Ținuți din trei în trei metri la magazin nu are scopul să nu ne îmbolnăvim”, a încheiat actorul.