Evenimentul Zilei > Sport > Florin Andone se confruntă, din nou, cu probleme medicale
Florin Andone se confruntă, din nou, cu probleme medicale

Florin Andone se confruntă, din nou, cu probleme medicale

Revenit pe teren după o aştepare lungă, de nu mai puţin de aproape zece luni, Florin Andone nu a avut parte de redebutul la care a sperat. Atacantul român a început să acuze, din nou, dureri fizice chiar în startul partidei din Premier League 2, cu Southampton.

Florin Andone a fost trimis de antrenorul principal al prim – divizionarei engleze Brighton & Hove Albion, Graham Potter, să se călească la echipa Under 23 a clubului alb – albastru, însă vârful în vârstă de 27 de ani a rezistat numai treisprezece minute pe gazon, în confruntarea cu Southampton.

Introdus în primul unsprezece al formaţiei secunde de pe „Falmer Stadium”, Andone a resimţit dureri în momentul în care a trimis o centrare înspre careul „sfinţilor”, iar staff-ul tehnic al lui Brighton a reacţionat imediat şi l-a înlocuit pe acesta.

„Nimeni nu şi-ar fi dorit să vadă, din nou, asta. Nu are niciun rost să se rişte cu Florin Adone şi, din acest motiv, atacantul român este înlocuit de pe teren, după numai treisprezece minute” a explicat şi comentatorul partidei.

Potter l-a avertizat pe Andone că e nevoie să aibă răbdare

Chiar dacă s-a declarat încântat de modul în care a decurs recuperarea atacantului de 1,80 metri, Graham Potter a atras atenţia, în repetate rânduri, că e nevoie de multă răbdare până când Andone se va afla la parametri fizici maximi.

Florin Andone a lipsit mult timp de pe teren din cauza problemei pe care a avut-o le genunchi. Acum, trebuie să facă paşii necesari pentru a-şi recăpăta forma fizică, având în vedere că a lipsit aproximativ nouă luni de zile” a motivat tehnicianul de 45 de ani decizia sa de a nu-l convoca pe internaţionalul tricolor, la formaţia mare a lui Brighton.

Românul mai are încă de aşteptat până să revină în Premier League

Potter a afirmat, de asemenea, răspicat că Andone va mai avea de aşteptat până să îşi facă redebutul pe prima scenă a fotbalului din Anglia. Între timp, atacantul originar din judeţul Botoşani va fi folosit în perioada viitoare, dacă starea sa medicală o va permite, tot la echipa Under 23.

„Nu e deloc uşor să intri într-un meci din Premier League, iar noi punem, pentru început, accentul pe recăpătarea formei fizice şi pe strângerea a cât mai multor minute pe teren” a fost mesajul lui Potter pentru Florin Andone.