Evenimentul Zilei > Actualitate > Fiul unei vedete celebre A FOST DEZMOȘTENIT! De trei ani ȘI-A RENEGAT mama!
Fiul unei vedete celebre A FOST DEZMOȘTENIT! De trei ani ȘI-A RENEGAT mama!

Fiul unei vedete celebre A FOST DEZMOȘTENIT! De trei ani ȘI-A RENEGAT mama!

Un nou scandal în lumea mondenă! Fiul creatoarei de modă, Zinei Dumitrescu, cândva celebră și îmvățată cu o viață luxoasă, nu și-a mai vizitat mama, lăsată la azil, de mai bine de trei ani. Din acest motiv, Cătălin Negreanu nu mai are dreptul la moștenire, potrivit celor declarate de directorul căminului de bătrâni care o găzduiește pe Zina Dumitrescu.

Zina Dumitrescu a dus o viață de lux, până să ajungă în azilul care o găzduiește la bătrânețe. Fiul acesteia  a abandonat-o într-un azil, de mai bine de trei ani și nu i-a mai plătit cheltuielile. Din acest motiv, pentru că nu a avut grijă de părintele său la bătrânețe, Cătălin Negreanu riscă să nu mai aibă dreptul la moștenirea ce i s-ar fi cuvenit.

”Din punct de vedere juridic, nu mai are dreptul la aceasta. Legal, el era obligat să aibă grijă de părinte. Dacă nu, va fi dezmoștenit. El știe că eu i-am plătit datoriile la cimitir și că mă voi ocupa și de înmormântare”, a mărturisit pentru libertatea.ro, Ion Cassian, directorul casei de bătrâni din Ghermănești, acolo unde Zina își trăiește bătrânețea.

Sursă foto: cristianflorea.ro

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: