Evenimentul Zilei > Actualitate > Fiul unui celebru oftalmolog, găsit cu gâtul tăiat
Fiul unui celebru oftalmolog, găsit cu gâtul tăiat

Fiul unui celebru oftalmolog, găsit cu gâtul tăiat

Scene de groază în casa unui celebru oftalmolog. Copilul a fost găsit într-o baltă de sânge, cu gâtul tăiat. Poliștii spun că avea probleme mari.

Luca Jelic, fiul Corneliei Jelic, cunoscut medic oftalmolog din Oradea, a fost găsit cu gâtul tăiat, de propria mamă. Oamenii legii susțin că tânărul s-ar fi sinucis.

El era cunoscut drept un consumator de droguri, iar din acest motiv a mai avut probleme și în trecut. În 2018 a fost reținut de polițiștii englezi, pentru agresarea unei polițiste. Aceasta fusese trimisă la adresa unde locuia tânărul pentru a cerceta o reclamație: vecinii orădeanului l-au reclamat că a ieșit în pielea goală pe stradă și că a lovit mașinile parcate.

Când polițista a vrut să îl încătușeze, s-a năpustit asupa ei și a încercat să o violeze, scrie presa locală.  La momentul respectiv a fost acuzat pentru două infracţiuni de distrugere, ultraj, vătămare corporală, agresiune sexuală şi deţinere de droguri de mare risc, fiind condamnat la trei ani și jumătate de închisoare. A fost eliberat înainte de termen și s-a întors acasă, până recent fiind internat la Spitalul de Neurologie şi Psihiatrie. La puțin timp după externare a fost găsit mort.

Sursa: ebihoreanul.ro

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: