Fiul lui Sile Cămătaru și-a cerut iubita în căsătorie la Paris.

Fiul lui Sile Cămătaru și-a cerut iubita în căsătorie la Paris.

Fiul lui Sile Camataru, unuia dintre cei mai controversati lideri ai lumii interlope bucureștene, și-a cerut iubita în căsătorie la Paris. Dani trăiește o frumoasă poveste de dragoste, de mai mulți ani, alături de femeia care îi stă alături și care i-a dăruit un băiețel. Cei doi au hotărât abia acum să facă pasul cel mare.

O vacanță romantică la Paris, petrecută la brațul iubitei sale s-a dovedit a fi prilejul perfect pentru fiul lui Sile Camataru de a-și cere iubita de soție.

Dani formează de mai mulți ani un cuplu cu femeia care i-a dăruit un băiețel, însă de-abia acum s-a hotărât să facă pasul cel mare.  Totul s-a petrecut pe o terasă de pe Tour Eiffel, cei doi fiind fotografiați în timp ce admirau Parisul noaptea, scrie cancan.ro. „Prin bune și prin rele am trecut împreună. E greu să căzi când te ține cineva de mâna”, a spus Dani. Îmediat după cererea în căsătorie, prietenii care îi însoțeu pe cei doi în vacanță au recționat. „La asta nu mă așteptăm. Eu va cunun”, le-a transmis un prieten ce a asitat la momentul emoționant

Sile Cămătaru a aflat vestea din spatele gratiilor unde este încarcerat pentru comiterea mai multor infracțiuni de violentă-șantaj, cămătărie, omor, nerespectarea regimului armelor și munițiilor

Ne puteți urmări și pe Google News

Dacă se va face nuntă, temutul bărbat nu va putea așadar participa, mai scriu cei de la Cancan. La sfârșitul lui 2017, Sile Camataru a fost condamnat de magistrații Înaltei Curți de Casație și Justiție, la 5 ani și 6 luni de închisoare cu executare, într-un dosar de infracțiuni de violentă-șantaj, cămătărie, omor, nerespectarea regimului armelor și munițiilor.