După o lungă perioadă în care a fost absent din lumina reflectoarelor, Răducu Mazăre, fiul fostului edil al Constanței, se pare că a revenit în forță pe litoralul românesc, care în urmă cu câțiva ani era dominat exclusiv de tatăl acestuia.

Radu Mazăre Jr. a fost prezent la primul party de la LOFT Mamaia din acest sezon.

Șa prima vedere, Radu Mazăre ar fi dus dorul petrecerilor extravagante de pe litoral, așa că s-a decis să-și facă „intrarea” în forță, la primul party dat de locația de lux numit Loft.

Împreună cu câțiva prieteni, Radu Mazăre Jr. și iubita lui au dansat toată noaptea și s-au simțit bine.

Chiar dacă de obicei așchia nu sare departe de trunchi, Raducu pare că nu l-a moștenit pe tatăl său la capitolul petreceri extravagante. Recunoscut pentru petrecerile fastuoase pe care le dădea tatăl său, juniorul a fost mult mai discret decât s-ar fi putut aștepta oricine. Nu a ieșit cu nimic în evidență, și-a petrecut majoritatea timpului alături de iubita sa și a băut câteva pahare de vin.

Nici comanda la masa acestuia nu s-a evidențiat. Pe masa lui Răducu s-a aflat o frapieră cu câteva sticle de vin, și nu o roabă cu șampanie scumpă, așa cum ar fi fost, poate, de așteptat.

”Mai exigent tot timpul a fost tatăl meu, a făcut o şcoală militară. Mi-aduc aminte că aveam 16 ani şi a aflat tata că am fost într-un club de noapte. A doua zi m-a sunat.

El voia să mă duc la un club sportiv de caiac şi să fac antrenamente. Mi-a plăcut foarte mult, dar asta a fost ca o pedeapsă.

Tot timpul mă direcţiona către o pedeapsă constructivă. (…) Mi-am spus că de banii mei fac ce vreau. La 16 ani m-am apucat să muncesc. Am început împreună cu un prieten să administrăm un bar din Constanţa.

Nu aveam nicio cunoştinţă despre business. Din barul ăsta am strâns 4.000 de euro într-o vară. Mi-am luat un ATV. Apoi nu mai depindeam de nimeni”, a spus Răducu Mazăre, conform Cancan.