Evenimentul Zilei > Monden > Fiul lui Mazăre, fițe pe litoral. Juniorul calcă pe urmele fostului edil?!
Fiul lui Mazăre, fițe pe litoral. Juniorul calcă pe urmele fostului edil?!

Fiul lui Mazăre, fițe pe litoral. Juniorul calcă pe urmele fostului edil?!

Răducu, așa cum îi spun prietenii, s-a distrat copios într-un club de fițe de pe litoralul românesc, dar nu a fost văzut așa cum s-ar fi așteptat toată lumea.

După o lungă perioadă în care a fost absent din lumina reflectoarelor, Răducu Mazăre, fiul fostului edil al Constanței, se pare că a revenit în forță pe litoralul românesc, care în urmă cu câțiva ani era dominat exclusiv de tatăl acestuia.

Radu Mazăre Jr. a fost prezent la primul party de la LOFT Mamaia din acest sezon.

Șa prima vedere, Radu Mazăre ar fi dus dorul petrecerilor extravagante de pe litoral, așa că s-a decis să-și facă „intrarea” în forță, la primul party dat de locația de lux numit Loft.

Împreună cu câțiva prieteni, Radu Mazăre Jr. și iubita lui au dansat toată noaptea și s-au simțit bine.

Chiar dacă de obicei așchia nu sare departe de trunchi, Raducu pare că nu l-a moștenit pe tatăl său la capitolul petreceri extravagante. Recunoscut pentru petrecerile fastuoase pe care le dădea tatăl său, juniorul a fost mult mai discret decât s-ar fi putut aștepta oricine. Nu a ieșit cu nimic în evidență, și-a petrecut majoritatea timpului alături de iubita sa și a băut câteva pahare de vin.

Nici comanda la masa acestuia nu s-a evidențiat. Pe masa lui Răducu s-a aflat o frapieră cu câteva sticle de vin, și nu o roabă cu șampanie scumpă, așa cum ar fi fost, poate, de așteptat.

”Mai exigent tot timpul a fost tatăl meu, a făcut o şcoală militară. Mi-aduc aminte că aveam 16 ani şi a aflat tata că am fost într-un club de noapte. A doua zi m-a sunat.

El voia să mă duc la un club sportiv de caiac şi să fac antrenamente. Mi-a plăcut foarte mult, dar asta a fost ca o pedeapsă.

Tot timpul mă direcţiona către o pedeapsă constructivă. (…) Mi-am spus că de banii mei fac ce vreau. La 16 ani m-am apucat să muncesc. Am început împreună cu un prieten să administrăm un bar din Constanţa.

Nu aveam nicio cunoştinţă despre business. Din barul ăsta am strâns 4.000 de euro într-o vară. Mi-am luat un ATV. Apoi nu mai depindeam de nimeni”, a spus Răducu Mazăre, conform Cancan.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: