Evenimentul Zilei > Monden > Fiul lui Alin Oprea i-a transmis artistului: „Nu știu de ce minți în continuare”
Fiul lui Alin Oprea i-a transmis artistului: „Nu știu de ce minți în continuare”

Fiul lui Alin Oprea i-a transmis artistului: „Nu știu de ce minți în continuare”

Conflictul dintre cunoscutul muzician și familia sa ia proporții din ce în ce mai mari.

În direct, fiica lui Alin Oprea a izbucnit în lacrimi, după ce a purtat o conversație telefonică cu tatăl său, în direct, la “Xtra Night Show”.

Ca și cum aceasta nu ar fi de ajuns, acum a apărut și fiul lui Alin. Acesta i-a trimis mesaje extreme de dure tatălui său, pe care îl acuză de minciună, scrie antenastars.ro.

Divorțul dintre Alin Oprea și fosta sa soție a luat o turnură neplăcută.

Alin a fost invitat în cadrul emisiunii „Xtra Night Show” unde a dezvăluit aspecte șocante din mariajul pe care l-a avut cu Larisa mai bine de două decenii.

Dar și detalii detalii despre cum încearcă aceasta să-i întoarcă și pe copii împotriva tatălui.

O bună bucată de vreme, Alin Oprea și fiul său nu și-au vorbit deloc. Abia după, cei doi au purtat primele discuții.

Însă nu au fost discuții, ci mai degrabă, au fost acuzații ale tânărului lansate împotriva tatălui său căruia i-a reproșat că nu a încercat să vină acasă niciodată, chiar dacă declară altceva în presă.

„Nu știu de ce minți în continuare că nu îți dăm voie în casă, când toți ți-am zis de 100 de ori că poți să vii acasă. Ai cerut cheia până acum? Nu. De ce minți că te păcălesc că nu sunt acasă, când am orice dovezi ai nevoie să îți arăt că eram la Câmpulung. Nu te-ai săturat de minciuni? Poți să vii absolut oricând ai chef, dar ai venit de 2 ori cu poliția”, i-a zis tânărului lui Alin Oprea.

În urma discuției purtate cu fiul său, Alin Oprea a ajuns la concluzia că Larisa i-a întors copiii mult prea mult împotriva lui ca să mai poată avea conversații normale cu aceștia.

Însă muzicianul se bucură că a putut schimba câteva mesaje cu băiatul său cu care nu mai vorbise de o bucată bună de timp.

„În altă ordine de idei, eu m-am bucurat foarte mult să am un dialog cu băiatul meu, pentru că, orice dialog, fie că e bun sau rău, e un început de ceva. Eu știu foarte bine cât de influențați sunt și cât de manipulați, pentru că o cunosc. Faptul că ei sunt mari acum și nu pot fi manipulați, este total fals. Unele dintre mesaje pot fi scrise chiar de ea”, a zis Alin Oprea , în platoul emisiunii „XNS”.

„Dragii mei copii. Tot ce am iubit mai mult pe lumea asta ați fost voi. Singurele persoane pentru că mi-aș fi dat chiar și viața ați fost voi. Mândria mea cea mai mare pe lumea asta ați fost voi. Orice ați fi și orice ați face, iubirea mea pentru voi este maximă și veșnică. Îngeri sau demoni, sfinți sau criminali, copii sau adulți, voi o să rămâneți mereu pentru mine fetița mea și băiețelul meu. Orice s-ar întâmpla nu vă judec, nu vă învinovățesc și nu vă urăsc”.

Este o parte din scrisoarea citită, tot la  „XNS”, de Alin Oprea, în direct, la începutul acestei luni, și adresată celor doi copii ai lui.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: