Evenimentul Zilei > Monden > Alin Oprea trece printr-un coșmar. Scrisoare sfâșietoare către copiii săi
Alin Oprea trece printr-un coșmar. Scrisoare sfâșietoare către copiii săi

Alin Oprea trece printr-un coșmar. Scrisoare sfâșietoare către copiii săi

Alin Oprea trece prin clipe grele. Îi lipsesc copiii, care sunt alături de mama lor, Cel mai tare îl doare că și ei s-au întors împotriva lui după despărțirea de soția sa, Larisa.

Invitat în platoul emisiunii Xtra Night Show, fostul membru al trupei Talisman a vrut să citească, în direct, o scrisoare adresată celor doi copii ai săi. Artistul nu s-a putut abține să nu plângă și a citit mesajul cutremurător pentru Melissa și Adrian. Fata și băiatul lui Alin Oprea aruncă cuvinte grele la adresa tatălui lor.

”Dragii mei copii. Tot ce am iubit mai mult pe lumea asta ați fost voi. Singurele persoane pentru că mi-aș fi dat chiar și viața ați fost voi. Mândria mea cea mai mare pe lumea asta ați fost voi. Orice ați fi și orice ați face, iubirea mea pentru voi este maximă și veșnică. Îngeri sau demoni, sfinți sau criminali, copii sau adulți, voi o să rămâneți mereu pentru mine fetița mea și băiețelul meu. Orice s-ar întâmpla nu vă judec, nu vă învinovățesc și nu vă urăsc.

Am sperat că vom fi o echipă toată viața și că vă voi încuraja și vă voi susține în toate momentele și provocările profesionale mai dificile. Am sperat să fiu aproape de voi când veți absolvi universitățile, când veți câștiga premiul Brit Awards și când veți deveni vedete.

Aș fi fost onorat să petrecem împreună la nunțile voastre și aș fi fost poate bunicul rocker nonconformist pentru copiii voștri. Toate acestea mai sunt încă posibile, dar depinde doar de voi. Eu vă respect alegerile. Sunteți sângele, sufletul și viața mea.

Am făcut tot ce mi-a stat în putință pentru voi, sunteți adulți și sunt convins că veți reuși în viață sau carieră cu sau fără mine de acum încolo. Sunteți prea talentați, prea frumoși, prea deștepți ca să nu vă îndepliniți visele. Fiți cinstiți, spuneți mereu adevărul, și nu faceți compromisuri. Iubiți-vă pe voi înșivă. Vă doresc fericire, adică sănătate, iubire și succes. Vă iubesc”, le-a transmis Alin Oprea copiilor săi, potrivit impact.ro.