Evenimentul Zilei > Actualitate > Fiul cel mare al lui Cristi Bocea şi-a micşorat STOMACUL! Vezi câţi bani a costat OPERAŢIA
Fiul cel mare al lui Cristi Bocea şi-a micşorat STOMACUL! Vezi câţi bani a costat OPERAŢIA

Fiul cel mare al lui Cristi Bocea şi-a micşorat STOMACUL! Vezi câţi bani a costat OPERAŢIA

Fiul cel mare al lui Cristi Borcea s-a plictisit să mai lupte cu kilogramele în plus! Împreună cu mama sa, Mihaela Bocea, a apelat la o măsură extremă de slăbire: a făcut operaţie de micşorare a stomacului!

La numai 20 de ani, fiul cel mare al lui Cristi Borcea avea o greutate nefirească vârstei sale. Conștient că nu va renunța la stilul lui de viață ca să țină regim și să facă mult sport, Patrick Borcea și-a tăiat stomacul pentru a scăpa de kilogramele în plus.

La îndemnul mamei sale, Mihaela Borcea, Patrick a acceptat ajutorul unui medic chirurg pentru a-și tăia stomacul. Deși reușișe să dea jos câteva kilograme în momentul în care tatăl său a fost reținut, Patrick le-a pus imediat la loc, așa că ajunsese să aibă o conformație destul de ciudată pentru un tânăr de vârsta lui, scrie libertatea.ro.

 

În urmă cu mai bine de o lună Patrick s-a internat într-o clinică de lux din România, unde medicul Copăescu, același care le-a operat pe Teo Trandafir, Raluca Bădulescu sau Adina Bourceanu, s-a ocupat și de cazul lui.

Cristi Copăescu este un celebru chirurg, care a ajutat multe vedete autohtone să scape de kilogramele în plus. Și cum banii nu sunt o problemă pentru familia Borcea, se pare că prima soție a fostului acționar de la Dinamo, a scos din buzunar 10.000 de euro, pentru ca Patrick să-și recapete silueta.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: