Evenimentul Zilei > Actualitate > Fisură în PNL Sectorul 6. Ciprian Ciucu s-a retras de la alegerile interne. „Au publicat un articol mincinos”
Fisură în PNL Sectorul 6. Ciprian Ciucu s-a retras de la alegerile interne. „Au publicat un articol mincinos”

Fisură în PNL Sectorul 6. Ciprian Ciucu s-a retras de la alegerile interne. „Au publicat un articol mincinos”

Primarul Sectorului 6, Ciprian Ciucu, s-a retras din ședința de organizare a alegerilor interne din PNL, după ce în spațiul public au apărut informații despre negocierile pe care le-a purtat cu echipa colegei sale de partid Violeta Alexandru. Liberalul acuză că, în timpul ședinței, colegii de partid au publicat un articol mincinos într-o publicație la care ar fi avut acces direct, cu username și parolă.

Primarul Ciprian Ciucu a anunțat că se retrage din cursa alegerilor interne ale PNL Sectorul 6, după ce în spațiul public au apărut informații false potrivit cărora voturile din filială ar fi controlate de el. Acestea ar fi fost publicate chiar de către colegii săi de partid, care, în timpul ședinței la care luau parte, au intrat cu cont și parolă pe adresa unei publicații și au scris tot ce au dorit. Edilul spune că a înregistrat victorii în fața adversarilor care joacă murdar și vrea să intre în orice competiție curat.

Informațiile vin în contextul în care Ciprian Ciucu a semnat un protocol de susținere reciprocă cu Ludovic Orban și Violeta Alexandru, însă ulterior, a revenit asupra deciziei și l-a anunțat pe actualul președinte al PNL că îl va susține pe Florin Cîțu. Protocolul semnat de Ciprian Ciucu prevedea ca acesta să fie susținut la șefia PNL Sectorul 6, în timp ce Violeta Alexandru renunța la candidatură, urmând să se concentreze pe obținerea unui loc în conducerea națională.

Ulterior, primarul Sectorului 6 din București a explicat de ce s-a depărtat de actualul președinte al partidului și a trecut în tabăra lui Florin Cîțu.

Liberalii din București i-au pus gând rău lui Ciucu. „Un articol mincinos într-o publicație în care au cont”

„Așa ceva nu credeam să trăiesc din partea colegilor mei, să îmi facă așa ceva oamenii cu care în ultimii doi ani m-am însoțit, proprii mei colegi, chiar Violeta.

Astăzi ne-am întâlnit ca între oameni civilizați să discutăm și să convenim cum organizăm alegerile de sâmbătă. Am fost efectiv urât surprins ca, în timp ce discutam, înainte să fi convenit toate detaliile, deși discuția nu se finalizase, să primesc telefoane de la presă pentru a răspunde la acuzațiile cum că eu aș vrea să „controlez” voturile, deși ni se făcuseră fel și fel de propuneri aberante cum ar fi să se voteze în cabine de vot deschise fără să se respecte confidențialitatea votului și altele.

Incredibil! Eram 8 oameni în camera aceea, 4 din echipa mea. Adică își asumaseră din start acest gest urât? Îl premeditaseră? Ei publicaseră în timp ce discutam un articol mincinos într-o publicație online în care au cont direct cu username și parolă, (deci fără să treacă prin filtrul redacției) au trimis repede (tot în timpul discuțiilor!!!) articolul (care reflecta clar discuțiile noastre, dar fals) la presă și pe grupurile lor de whatsapp.

Ciprian Ciucu s-a retras din cursa PNL Sectorul 6

Eu nu m-am mai întâlnit cu astfel de practici. Eu nu așa fac politică. Ce fel de oameni sunt aceia care fac publice discuțiile private, dar pe invers?

În fața acestui gest urât ne-am retras din discuții cu privire la organizare, până la momentul în care vom primi scuze pentru ceea ce s-a întâmplat. În acest moment, echipa mea nu are oameni în comitetul de organizare, în comisia de numărare a voturilor și nimic nu a fost agreat, fiindu-ne impuse exclusiv regulile decise unilateral de către contracandidații noștri.

Nu-i nimic, am câștigat și alte alegeri în care adversarii au jucat murdar și i-am învins la diferențe pe care nu le credeau posibile. Pentru că eu intru în competiție curat și validat de luptele mult mai grele pe care le-am câștigat”, a scris Ciprian Ciucu pe Facebook.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: