Evenimentul Zilei > Politica > Firea aruncă bomba. Care este legătura dintre PSD și Pro România?!
Firea aruncă bomba. Care este legătura dintre PSD și Pro România?!

Firea aruncă bomba. Care este legătura dintre PSD și Pro România?!

Gabriela Firea, primarul Capitalei, a explicat în timpul unei intervenții la o televiziune, care este, de fapt, legătura dintre PSD și pro România.

Gabriela Firea a a explicat în ce constă colaborarea dintre PSD și Pro România, în contextul în care atât ea, cât și președintele PSD, Marcel Ciolacu, au fost astăzi prezenți la Conferința Națională a Pro România.

„Orice am făcut până acum și voi întreprinde în politică a fost și voi face cu gândul la bucureșteni și români. Guvernarea Ponta a fost una foarte bună pentru bucureșteni, mai ales față de ce se întamplă acum.

A alocat un buget foarte bun, pentru că Bucureștiul nu încasează taxe și impozite locale. Sunt convinsă că această colaborare va fi benefică. Îmi doresc o colaborare în folosul cetățenilor, vom vedea în ce masură se va extinde aceasta la nivel național”, a declarat Gabriela Firea, în direct la România TV.

„Poate se supără, dar observ că Orban chiar este Dragnea 2, au același registru politic. Îi transmit să se gândească la cetațenii Bucureștiului, că a fost vice-primar al Bucureștiului și știe câte probleme sunt în București. Nu putem lupta cu traficul infernal, dacă guvernul nu se implică, dacă nu construim centura, metroul Drumul Taberei”, a adăugat Firea.