Filmul „Kung Fu Panda 4”, pe locul 1 în box office-ul nord-american. Încasări uriașe

Filmul „Kung Fu Panda 4”, pe locul 1 în box office-ul nord-american. Încasări uriașe Sursa foto IMDB

Filmul „Kung Fu Panda 4”, produs de Universal şi DreamWorks Animation, este pe locul 1 în box office-ul nord-american, cu încasări solide de 30 de milioane de dolari în al doilea weekend de la lansare. Filmul de animaţie a obţinut încasări de 107,7 milioane de dolari în America de Nord şi 176,5 milioane de dolari la nivel global.

Filmul „Kung Fu Panda” n-a avut concurență

Aceste vânzări de bilete au depăşit cu debutul dramei canine a lui Mark Wahlberg, „Arthur the King”, care a intrat în top pe locul al treilea, cu o sumă modestă de 7,5 milioane de dolari din 3.003 săli de cinema.

Pe locul al doilea, la mică distanţă, „Dune: Partea a doua” a adăugat 29 de milioane de dolari din 3.847 de locuri în al treilea weekend de la lansare. Vânzările de bilete au scăzut doar cu 37% faţă de weekendul precedent. Până în prezent, continuarea SF-ului a avut încasări de 205 milioane de dolari în America de Nord şi peste 400 de milioane de dolari la nivel global. În săptămâna următoare, „Dune 2” a depăşit încasările predecesorului său, care a generat 433 de milioane de dolari în box office-ul mondial, în timp ce a aterizat zi de zi la HBO Max în SUA şi Canada.

Thrillerul „Imaginary”, pe locul patru

Thrillerul „Imaginary”, produs de Blumhouse, de la Lionsgate, a ocupat locul al patrulea, cu 5,5 milioane de dolari din 3.118 locaţii. După două săptămâni de la lansare, filmul - o peliculă horror despre o femeie care este chinuită de bătrânul ei ursuleţ de pluş pe nume Chauncey - a obţinut 19 milioane de dolari.

Ne puteți urmări și pe Google News

Alte filme care sunt în topuri

Drama biografică bazată pe credinţă „Cabrini”, produsă de Angel Studio, a completat topul cinci. Filmul a adăugat 2,9 milioane de dolari din 2.850 de săli de cinema, completându-şi bilanţul intern la 13 milioane de dolari.

Comedia satirică „The American Society of Magical Negroes”, de la Focus Features, a ajuns pe locul nouă. Filmul a adunat doar 1,25 milioane de dolari din 1.146 de săli. Regizorul debutant Kobi Libii a realizat filmul, în care joacă Justice Smith şi David Alan Grier, despre un tânăr care este recrutat într-o organizaţie care există pentru a le face viaţa mai uşoară albilor, potrivit News.