Filmul care face furori pe Netflix. A ajuns pe primul loc în 50 de țări

Filmul care face furori pe Netflix. A ajuns pe primul loc în 50 de țări Filmul de pe Netflix care a rupt toate topurile. Deja are milioane de vizualizări.Sursa foto: Arhiva EVZ

Cinefilii au fost surprinși cu încă un film captivant apărut pe  Netflix.Producția „Disquiet” face senzație în rândul telespectatorilor și a cucerit deja toate topurile din peste 50 de state ale lumii. Firul acțiunii este unul plin de mister și suspans, iar finalul este unul de-a dreptul impresionant.

Cel mai urmărit film de pe Netflix

Acest thriller psihologic a fost lansat recent, însă într-un timp foarte scurt a reușit să se claseze în topul preferințelor cinefililor.  Producția „Disquiet”  a ajuns pe podiumul producțiilor cele mai vizualizate la nivel mondial.

Thrillerul psihologic a ajuns pe un loc fruntaș în peste 50 de state. De altfel, valul de reacții legate de această producție sunt împărțite. În timp ce unii dintre telespectatori sunt fascinați de întreaga acțiune, alții spun că se așteptau la un alt final.

Netflix

Sursă foto: Unsplash

Plin de suspans

În centrul acțiunii filmului „Disquiet” se află personajul Sam, jucat de Jonathan Rhys-Meyers. Viața acestuia se schimbă complet după după ce este implicat într-un accident de mașină.

Ne puteți urmări și pe Google News

Sam se trezește în secția de terapie intensivă și confruntă cu o serie de trăiri intense. Acesta are viziuni stranii legate de trecut. Nu este singurul personaj care experimentează astfel de fenomene in spitalul respectiv.

Monica este internată în aceeași unitate medicală și experimentează episoade similare de confuzie și amintiri neclare. Pe fondul acestor stări, ambii pacienți ajung să se apropie. Împreună, aceștia pun la cale o evadare din spitalul respectiv.

Film Netflix

Sursa foto: Instagram

Cum se încheie thrillerul psihologic ajuns în trending pe Netflix

Finalul acestui film este unul total neașteptat. După ce își pune în aplicare planul de evadare, Sam ajunge pe acoperișul spitalului și nu poate zări nimic în afară de întuneric. Acesta bănuiește că SUA a fost lovită de un atac terorist. Majoritatea celor care au urmărit acțiunea spun că personajul ar fi blocat într-o lume situată între viață si moarte. Mai mult, Sam și ceilalți ar fi fost uciși în lumea reală și au ajuns în spital pe drumul lor către viața de apoi, ceea ce explică incapacitatea lor de a scăpa din unitatea respectivă.