Filmul de pe Netflix care i-a captivat pe cinefili. Suspans și mister

Sursa foto: Rafael Henrique | Dreamstime.com

Un film plin de suspans și mister i-a cucerit pe cinefili. Producția “The Little Things" a strâns pe Netflix peste 19 milioane de  vizionări. În doar șapte zile, fanii platformei au urmărit cu interes scenele care îi au protagoniști pe Denzel Washington, Rami Malek și Jared Leto.

„The Little Things”, unul dintre cele mai vizionate filme de pe Neflix

Noul thriller psihologic a urcat în toate topurile platformei Netflix, înregistrând aproape 19 milioane de vizionări în doar o săptămână. Inițial, producția a fost lansată în anul 2021. La prima încercare, recenziile venite din partea cinefililor au fost mixte. În timp ce unii dintre aceștia s-au declarat încântați de film, alții au fost dezamăgiți de firul acțiunii.

Surs foto: dreamstime.com

În spatele acestei producții stă regizorul John Lee Hancock. În centrul acțiunii sunt pe doi detectivi din Los Angeles, rolurile lor fiind interpretate de Washington și Malek. Aceștia investighează o serie de crime, iar firul acțiunii îi conduce spre un personaj bizar, jucat de Jared Leto.  Acesta ajunge primul pe lista suspecților celor doi detectivi.

Numeroase reacții pozitive

În timp ce numeroși telespectatori s-au arătat fascinați de acest film horror psihologic, alții nu l-au putut urmări până la final. În multe dintre comentariile de pe internet, cinefilii au explicat că teama i-a cuprins în timp ce vizionau firul acțiunii.

Investigațiile celor doi detectivi sunt ieșite din tipare, fapt care i-a captivat pe cinefili. De altfel, aceștia apelează la anumite tertipuri pentru a-l pune pe suspect într-o lumină nefastă. Povestea intrigantă a fost urmarită mai ales pentru rolul îndrăgitului Jared Leto, nominalizat la Globurile de Aur și la Screen Actors Guild Awards.

Sursa foto: Instagram

Una dintre cele mai apreciate pelicule de pe Netflix

Dincolo de suspans și tensiune și mister, producția este una de excepție pentru fanii genului thriller. Conform cifrelor oficiale de pe platformă, pelicula a înregistrat audiențele așteptate.