Evenimentul Zilei > Social > Filmul bate traficul în Capitală
Filmul bate traficul în Capitală

Filmul bate traficul în Capitală

O serie de filmări realizate în Bucureşti este responsabilă, începând de ieri, de îngreunarea traficului, şi aşa destul de anevoios, din Capitală, potrivit unui comunicat de presă al Brigăzii Rutiere.

Pe mai multe străzi şi artere importante au fost impuse restricţii de circulaţie timp de o săptămână, perioadă de timp cât sunt prevăzute a se desfăşura filmările respective.

În zona Gării de Nord, spre exemplu, în zona din imediata vecinătate a imobilului situat la numărul 6-8, traficul se va desfăşura cu intermitenţe, ca urmare a manevrelor efectuate de carele de filmare prezente la faţa locului în intervalul orar 7.00 – 20.00.

Aceleaşi operaţiuni de filmare, care vor dura până pe 20 noiembrie, se fac vinovate şi de întreruperea sporadică a circulaţiei în zona parcului din apropierea Gării de Nord .

Pe 15 noiembrie, între orele 7.00 și 20.00, vor fi făcute filmări în spatele blocului Dunărea din Bulevardul Nicolae Bălcescu, ceea ce va duce la blocarea traficului în zonă.

18 noiembrie este data la care încep filmările în perimetrul delimitat de zona Piaţa Muncii – zona Circul de Stat, unde, de asemenea nu se va circula între orele 7.00 – 20.00. Aceleaşi restricţii vizează şi Bulevardul Dinicu Golescu, şi el loc de desfăşurare al filmărilor.

Pe 19 noiembrie, va veni rândul străzilor Episcopiei, Nicolae Golescu, Constantin Escaru, George Enescu, numerele 27-29 şi Boteanu, numerele 1-3, toate transformate, vremelnic, în platouri de filmare.