Unul dintre clienți a sesizat angajații restaurantului că televizorul este setat pe un program pentru adulți și a rugat o chelneriță să schimbe postul. Gestul acesteia l-a lăsat fără cuvinte:

„Totul a durat aproximativ o oră. La un moment dat i-am cerut chelneriţei să schimbe programul, dar aceasta mi-a râs în faţă şi a lăsat filmul să ruleze încă jumătate de oră. La ora respectivă, în restaurant erau aproximativ 10 persoane, printre care şi doi copii”, a arătat bărbatul care a trimis fotografiile.

Clientul se declară revoltat de atitudinea angajaților, susținând că ar fi putut fi mai vigilenți.

Angajații restaurantului au rămas stupefiați, când au aflat de o asemenea reclamaţie, dar au precizat că vor analiza imaginile surprinse de camerele de supraveghere.

Aceștia sunt convinși că este vorba despre o înscenare.

„Poate fi o înscenare pentru că e un televizor smart şi filmul respectiv putea fi pus de pe un telefon mobil. Credem că e înscenare, o încercare de a arunca în noi cu noroi, mai ales că funcţionăm de 25 de ani şi e pentru prima dată când avem o astfel de reclamaţie”, au arătat cei care se ocupă de afacere, potrivit Monitorul de Suceava.