Un cercetător a descris această descoperire drept „uluitoare” – în timp ce alții au spus că este o pură întâmplare. Un nor bizar a fost comparat cu un extraterestru după ce a fost reperat de un ufolog cu experienţă într-un videoclip live transmis de ISS (International Space Station) , pe care îl puteţi urmări pe site-ul  Daily Star.

Imaginile arată ceea ce pare a fi o față clară cu ochi, nas și buze care plutea în formă de nor deasupra Pământului. Se pare că are coarne și un gât lung care, potrivit cercetătorului, ar putea fi un reptilian umanoid.

Scott C. Waring spune că răspunsuri nu sunt încă pentru aceste imagini”. Însă, în loc să sugereze că au fost doar formare ciudate ale norului, așa cum ar putea crede majoritatea oamenilor, Scott a afirmat că a fost rezultatul „telekineziei”. Telekinezia este abilitatea creierului uman de a interacţiona cu orice alt material. Cuvântul telekinezie este adeseori atribuit expresiei “a mişca lucruri cu puterea minţii”. Termenul telekinezie (mișcarea la distanță) este o alternativă a psihokineziei.

Potrivit Wikipedia, telekinezia este un fenomen paranormal care presupune influențarea unor elemente pur fizice (spațiu, timp) fără intervenția unui element fizic. Telekinezia poate fi folosită pentru a muta ori a modifica starea fizică a unui obiect, ori pentru a influența diferite sisteme tehnologice (semafoare, generatoare de numere etc).

De fapt, Scott crede că norul este rezultatul cuiva de pe Pământ care a transformat totul pentru a obține acea formă. Iar în opinia internauţilor „Cineva pictează pe cer”.