Evenimentul Zilei > Monden > Fiica lui Gabriel Cotabiţă, mesaj emoţionant pe Facebook
Fiica lui Gabriel Cotabiţă, mesaj emoţionant pe Facebook

Fiica lui Gabriel Cotabiţă, mesaj emoţionant pe Facebook

Aela, una dintre fiicele lui Gabriel Cotabiţă, a postat marţi un mesaj pe Facebook, în care le mulţumeşte medicilor de la Spitalului Floreasca pentru că au fost alături de familia ei "trup şi suflet"

Gabriel Cotabiţă a părăsit Spitalul Floreasca marţi dimineaţă, fiind transferat la Spitalul Elias pentru tratament de specialitate şi recuperare complexă.

Mesajul fiicei lui Gabriel Cotabiţă, a fost postat marţi, ora 12:50, pe pagina personală de Facebook: "Mulţumim întregii echipe a Spitalului Floreasca care a fost alături de noi trup şi suflet şi în special medicilor deosebiţi care l-au ajutat pe tata să ajungă până în acest punct al refacerii sale: Prof. Dr. Ioana Grintescu, dna Dr. Cristina Teodorescu şi în mod deosebit Prof. Dr. Viorel Poalelungi şi dnei. Dr. Dana Pavelescu. Începând de astăzi, continuăm drumul alături de o echipa excepţională a spitalului Elias, care îl va ghida şi sprijini pe tată pe parcursul procesului de recuperare".

Gabriel Cotabiţă a fost internat în Spitalul Floreasca, la Reanimare, din data de 8 mai, după ce a suferit un stop cardio-respirator, în urmă unei tulburări severe de ritm cardiac, la sala de sport a unui hotel din Capitală.

După săptămâni întregi în care a fost în comă, Gabriel Cotabiţă şi-a revenit şi a început să respire singur.