Evenimentul Zilei > Actualitate > O fetiţă de 13 ani a fost AGRESATĂ SEXUAL în scara unui bloc. Agresorul mai fusese condamnat pentru VIOL
O fetiţă de 13 ani a fost AGRESATĂ SEXUAL în scara unui bloc. Agresorul mai fusese condamnat pentru VIOL

O fetiţă de 13 ani a fost AGRESATĂ SEXUAL în scara unui bloc. Agresorul mai fusese condamnat pentru VIOL

O fetiţă de 13 ani a fost agresată sexual în Capitală. Individul a mai fost condamnat pentru viol dar a fost eliberat din închisoare în octombrie 2017 şi avea interdicţie să fie în Capitală timp de 5 ani.

Camerele de supraveghere au avut un rol foarte important în identificarea și prinderea agresorului. Totul s-a întâmplat într-o scară de bloc din Sectorul 2 al Capitalei: „Fata era aici, din ce am vazut eu pe camere. Deci el a venit, i-a saltat fâșul, așa în sus și i-a băgat mâna în pantaloni și s-a intors și a ieșit și a plecat”, povestește administratorul blocului.

A doua zi, rudele fetei au depus plângere la poliţie. Nu a durat mult până ce agresorul a fost prins, iar fetiţa a fost chemată la secţie să-l identifice. A fost condamnat de două ori, prima oară pentru furt şi apoi pentru viol, faptă ce i-a adus o condamnare de 7 ani de închisoare în anul 2011. A ieşit, însă, mai repede cu un an din puşcărie, datorită legii recursului compensatoriu.

Cu toate acestea, nu s-a potolit şi a trecut la vechiul obicei, a urmărit o fată în vârstă de 13 ani, a intrat cu ea în scara blocului şi a agresat-o sexual.  Din fericire, agresorul a fost identificat foarte repede de poliţişti, iar magistraţii Judecătoriei Sectorului 2 Bucureşti l-au arestat preventiv pe o perioadă de 30 de zile, pentru agresiune sexuală şi neexecutarea sancţiunilor penale, notează realitatea.ro.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.