Evenimentul Zilei > Monden > Fetele tinere îl energizează pe Irinel Columbeanu
Fetele tinere îl energizează pe Irinel Columbeanu

Fetele tinere îl energizează pe Irinel Columbeanu

De când s-a despărțit de Monica Gabor, Irinel Columbeanu a stat retras. Acum însă, afaceristul pare pregătit de o nouă relație.

A surprins pe toată lumea cu ieșirea în oraș de acum câteva zile alături de două tinere. Irinel Columbeanu își dorește o femeie lângă el.

Fetele tinere îl energizează pe Irinel Columbeanu

Irinel Columbeanu e pe drumul cel bun. Fostul miliardar de la Izvorani a renăscut și este pregătit să-și reia vechile obiceiuri. Acesta a mărturisit că nu exclude deloc posibilitatea unei noi relații. Bineînțeles, cu o femeie mult mai tânără, pentru că doar aceasta îi dă energia de care are nevoie.

A surprins cu declarațiile sale

Până la urmă, Irinel Columbeanu are dreptate. ”Cui nu îi plac” fetele tinere? După ce a fost văzut cu două domnițe superbe, Columbeanu a mărturisit că e posibilă o relație cu una dintre acestea, dacă se va ajunge la un ”consens”. Iar dacă acest lucru se va întâmpla, afaceristul spune că va fi primul care va anunța.

“Cui nu îi plac fetele tinere? Ele îmi dau energie și îmi iau energia. Când ajung la un consens cu una dintre domnișoarele cu care am fost surprins am să vă comunic”, a mărturisit Irinel Columbeanu, potrivit playtech.ro.

În acest moment locuiește cu chirie într-un apartament cu două camere

Și pentru că nici un bărbat nu ar vorbi despre o relație dacă nu ar avea ceva bani în portofel, se aude că Irinel a început ușor, ușor, să redevină persoana care a fost. Până atunci însă, el locuiește într-un apartament cu două camere, cu chirie, în Capitală.

”Casa nu mai e a mea din 2009. Banca nu a câștigat niciodată această casă, nici nu avea cum. Lucrurile acestea au fost demult judecate. Casa nu era asigurată. Nimeni nu poate câștiga nimic de pe urma acestui incendiu, nici măcar eu. Mi-a făcut foarte rău să văd ruinele, am văzut-o și puțin fumegând, dar mie mi-a rămas în minte așa cum era. La interior, erau niște soluții tehnice care ar fi putut să constituie cauza incendiului”, a spus Columbeanu în emisiunea lui Dan Capatos.

Sursă foto: playtech.ro, haihui2.com