Evenimentul Zilei > Monden > Redevine regele vieții de noapte. Cu cine a fost prins Irinel Columbeanu
Redevine regele vieții de noapte. Cu cine a fost prins Irinel Columbeanu

Redevine regele vieții de noapte. Cu cine a fost prins Irinel Columbeanu

Fostul miliardar de la Izvorani, Irinel Columbeanu, dă semne că își revine. Cu cine a petrecut afaceristul o seară de vis.

Se pare că Irinel Columbeanu s-a întors în forță. Ce a făcut fostul miliardar serile trecute.

Redevine regele vieții de noapte. Cu cine a fost prins Irinel Columbeanu

Să fi scăpat oare Irinel Columbeanu de problemele legate de bani? Așa pare la prima vedere, pentru că fostul miliardar de la Izvorani a început să-și reia din obiceiurile vechi. Potrivit cancan.ro, Irinel a fost văzut în compania a două domnișoare, cu o mașină foarte scumpă și șofer. Columbeanu, însoțit de cele două june, dar și de tânăr, au intrat într-un restaurant de lux unde au luat masa. Distracția a continuat apoi în apartamentul fostului miliardar. Să fi dat acesta de bani și a început din nou să se poarte ca în trecut?

În 2007, averea lui Columbeanu a fost estimată la 150 milioane de euro

Dacă în anul 2007 se spune că acesta ar fi deținut o avere de 150 milioane de euro, un an mai târziu mai avea în conturi doar… 40 milioane de euro. Imensele datorii l-au făcut să renunțe la luxul și opulența cu care a fost obișnuit, apoi a pierdut și superba vilă de la Izvorani. Dar și mașinile de lux pe care le avea în perioada în care a fost căsătorit cu Monica Gabor. Așa a ajuns Columbeanu să trăiască într-un apartament și să conducă un Opel Astra second hand.

„Această perioadă reprezintă un test pe care sper să-l trec cu bine”

“Greutățile pe care viața le aruncă în calea oamenilor trebuie luate ca atare, efortul pentru a le depăși este cel care contează. Această perioadă reprezintă un test, pe care sper să-l trec cu bine. Eu n-am pierdut nimic din ceea ce cred că este averea mea, căci totul se află înăuntrul meu. Și niciodată nu am pus accent pe acumularea de averi. Oricum nu plecăm cu ele după noi, în cel mai bun caz, rămân copiilor. Bunurile pe care le-am pierdut nu le-am pierdut, de fapt, ele m-au pierdut pe mine”, a mărturisit Irinel Columbeanu cu ceva timp în urmă la „Vorbește Lumea”.