Evenimentul Zilei > Monden > Monica Gabor, pe mâna recuperatorilor. Irinel Columbeanu a băgat-o în bucluc
Monica Gabor, pe mâna recuperatorilor. Irinel Columbeanu a băgat-o în bucluc

Monica Gabor, pe mâna recuperatorilor. Irinel Columbeanu a băgat-o în bucluc

Cu toate că s-au despărțit de ani buni, Irinel Columbeanu și Monica Gabor vor fi din nou împreună. În instanță. Cei doi sunt executați silit și forțați de o firmă de recuperări de creanțe să-și vândă bunurile comune.

 

După ce băncile și firmele specializate au pus sechestru pe tot ceea ce avea și i-au luat absolut totul lui Irinel Columbeanu, afaceristul a mai primit o lovitură.

Pentru că Monica Gabor nu are niciun fel de datorie, cei doi trebuie să vândă bunurile comune pe care le mai au, pentru ca omul de afaceri să poată fi executat silit, în continuare. Cei doi sunt dați în judecată pentru partaj juridic, iar primul termen va avea loc în luna noiembrie.

Irinel Columbeanu  se număra, cu câțiva ani în urmă, printre cei mai bogați oameni din România, numai că, în prezent, a ajuns la sapă de lemn. Opulența de odinioară a dispărut ca și când nu ar fi fost. Afaceristul din Izvorani a pierdut absolut tot ceea ce avea pe numele său, după ce băncile au pus sechestru pe averea pe care o deținea.

Mărirea și decăderea lui Irinel Columbeanu

Întrucât a rămas și fără vila luxoasă din Izvorani, Irinel Columbeanu a fost nevoit să se mute cu chirie, într-un apartament modest, cu două camere, din cartierul rezidențial Cosmopolis din Capitală. Mai mult, mașinile de lux au devenit doar o amintire pentru Irinel, care acum circulă cu un autoturism ce valorează cel mult 6.000 de euro.

„N-am pierdut nimic din ceea ce consider eu că este avere mea, care se află înăuntrul ființei mele. Niciodată nu m-a interesat acumularea de averi pentru că oricum nu plecăm cu ele după noi. În cel mai bun caz, rămân descendenților. Nu am pierdut speranța. (…) Soarta bunurilor pierdute nu m-a interesat niciodată. Au fost executate de bancă”, a spus acesta, în urmă cu ceva timp.

Monica Gabor s-a căsătorit în 2006 cu omul de afaceri Irinel Columbeanu, de care a divorţat în 2011. Cei doi au împreună o fetiţă, Irina Columbeanu, în vârstă de 13 ani.

După despărţirea de afaceristul de la Izvorani, modelul şi-a refăcut viaţa alături de miliardarul chinez Mr. Pink, pe numele din buletin Poe Qui Ying Wangsuo şi s-a stabilit în SUA.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: