Evenimentul Zilei > Monden > „Teroare” în aeroport. Monica Gabor nu mai știa cum să scape! De 3 ori au…
„Teroare” în aeroport. Monica Gabor nu mai știa cum să scape! De 3 ori au…

„Teroare” în aeroport. Monica Gabor nu mai știa cum să scape! De 3 ori au…

Ramona Gabor, sora celebrei Monica Gabor, a decis că ar fi momentul potrivit să se întoarcă acasă din Dubai, doar că întoarcerea ei a fost plină de peripeții.

Sora faimoasei Monica Gabor s-a mutat definitiv în cel mai mare oraș al Emiratelor Arabe Unite, dar mai vine uneori în vizită în România. Recent, Ramona a făcut una dintre scurtele vizite de control în țara natală, dar de această dată s-a confruntat cu un impediment: a fost nevoită să facă 3 teste de COVID-19, atunci când a vrut să se întoarcă acasă în Dubai, toate în mai puțin de 48 de ore.

Aflată la bordul aeronavei care o ducea acasă, Ramona Gabor a postat pe Instagram o fotografie care atestăfaptul că testul ei de COVID-19 a ieșit negativ, conform serviciului de medicină oferit de compania aeriană KLM.

Într-un screenshot din mailul primit de la KLM, Ramona a încercuit rezultatul testului de COVID-19 și a publicat imaginea.

Ulterior, sora Monicăi Gabor a postat și un mesaj, menit să ajute pe viitor oamenii care pleacă spre Dubai.

„Nu vă luați după ce se spune pe Instagram. Găsiți informații pe google”, a scris aceasta pe Instagram.

Ramona a fost nevoită să facă 3 teste de COVID-19 pe drumul spe casă: unul la București, unul în amsterdam și ultimul acasă, în Dubai.

Pentru brunetă contează acum doar să reușească din punct de vedere profesional, astfel că a recunoscut faptul că nu este una dintre prioritățile sale să-și facă un iubit. “Emoțional și mental sunt mai fericită și mai stabilă ca niciodată. Nu am pe nimeni în viața mea și o relație de iubire nu reprezintă o prioritate pentru mine acum”, a spus bruneta potrivit okmagazine.ro.

În Dubai, ea lucrează ca model și nu de mult a devenit chiar expert în diamante, scrie Cancan.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.