Evenimentul Zilei > Actualitate > Asta e noua modalitate prin care FETELE SEXY se pozează la plajă! Arată TOT ce se ascunde pe sub costumele de baie
Asta e noua modalitate prin care FETELE SEXY se pozează la plajă! Arată TOT ce se ascunde pe sub costumele de baie

Asta e noua modalitate prin care FETELE SEXY se pozează la plajă! Arată TOT ce se ascunde pe sub costumele de baie

Nici măcar selfie-urile nu mai sunt cum erau cândva! Fetele au descoperit că atunci când își faci o poză în care vor să arate perfect, unghiul de fotografiere este cel mai important.

Dacă acum câțiva ani, încă mai existau aparatele foto clasice, pe care nu prea puteai să le mânuieșlti așa cum dorești, mai ales când voiai să-ți faci o poza care să exprime ce e mai frumos din ceea ce ai, acum există telefoanele mobile cu cameră de selfie și selfie stick-uri, care te ajută să surprinzi exact ceea ce îți dorești și din unghiul perfect.

Fetele au realizat faptul că, dacă își doresc să atragă cât mai multe reacții pe rețelele de socializare, ar trebui să găsească metode noi de a se poza. Nu contează decorul, ci doar unghiul din care surprinzi fotografia.

Nici măcar nu contează cât de bine arăți. Dacă surprinzi fotografia din unghiul potrivit, toți bărbații vor fi înnebuniți de peisaj.

Urmăriți fotografiile din galeria foto de mai sus și decideți care sunt femeile care arată cel mai bine.