Evenimentul Zilei > Social > Festivalul UNTOLD, de la Cluj – unul dintre cele mai de AMPLOARE evenimente culturale ale anului
Festivalul UNTOLD, de la Cluj – unul dintre cele mai de AMPLOARE evenimente culturale ale anului

Festivalul UNTOLD, de la Cluj – unul dintre cele mai de AMPLOARE evenimente culturale ale anului

Festivalul Untold îşi desfăşoară anul acesta cea de-a III-a ediţie la Cluj, o ediţie cu totul deosebită, bugetul alocat fiind cu 50% mai mare faţă de 2016.

Festivalul Untold îşi desfăşoară anul acesta cea de-a III-a ediţie la Cluj, o ediţie cu totul deosebită, având în vedere că bugetul alocat este cu 50% mai mare decît cel de anul trecut, şi anume 10 milioane de euro, că la el participă 200 de artişti şi că vor fi amplasate zece scene, cu două în plus faţă de anul trecut.

Managerul Untold ne spune că artistul principal, Armin van Buuren, declară că acest show, de la Cluj-Napoca, este cel mai bun spectacol al lui dintr-un an.

Feeed-back-urile de la artişti, cât şi cele de la viitorii spectatori, sunt foarte pozitive, evenimentul fiind aşteptat cu sufletul la gură, cei 320 000 de participanţi care se anticipează a fi prezenţi reprezentând o promovare deosebită a importantului oraş transilvănean.

Printre artiştii care vor cânta la Untold se numără: Armin van Buuren, Hardwell, Martin Garrix, Marshmello, AfroJack, Ellie Goulding, Hurts, Tinie Tempah, Tujano, conform mediafax.ro.