Evenimentul ZileiMondenFenomene paranormale, univers paralel. A dispărut fără urmă din autobuz

Fenomene paranormale, univers paralel. A dispărut fără urmă din autobuz

Fenomene paranormale, univers paralel. A dispărut fără urmă din autobuz
Un caz de dispariţie puţin mediatizat, dar cu adevărat misterios, s-a petrecut cu ani în urmă în Statele Unite. Un bărbat a dispărut fără urmă dup ce s-a urcat într-un autobuz . A ajuns într-un univers paralel?

Lucrurile au început să devină ciudate după ce Tedfords s-a întors la Vermount la sfârșitul celei de-a doua perioade de serviciu militar, la sfârșitul celui de-al doilea război mondial.

James E Tedford (denumit adesea Tetford) s-a născut în anul 1884, în Vermount. Nu se știu prea multe despre viața sa timpurie, dar până în 1940 era rezident în Fletcher Town, Franklin, VT împreună cu soția sa Pearl. Ea avea 28 de ani, iar el 56. scrie retetesivedete.ro.

Plecat în căutarea soției 

S-a întors pentru a-și găsi soția, care dispăruse, fără  nici o urmă. Proprietatea pe care o închiriau în Fletcher Town fusese abandonată. Familia lui Tedfords a pretins că nu știe unde se află soția dispărută. Au spus că au întâlnit-o ultima dată când aceasta se îndrepta spre un magazin, dar nu au mai văzut-o niciodată de atunci.

Disperat și singur, Tedford a intrat într-o casă de soldați din Bennington, în anul 1947.

Dispărut din autobuz fără urmă

Omul care a dispărut din autobuz fără urmă. S-a îmbarcat, dar nu a mai ajuns niciodată la destinație. La 1 decembrie 1949, Tedfords a fost raportat dispărut de către familia lui. Investigațiile și rapoartele poliției arată că el a urcat într-un autobuz în St Albans cu câteva zile mai devreme, dar că nu a ajuns la destinație.

Tedford dispăruse misterios chiar în ultima parte a călătoriei sale.

Se îndrepta spre casa de bătrâni din Bennington, într-o călătorie cu scopul de a-și vedea familia din St. Albans, Vermont. Călătoria cu autobuzul ar fi trebuit să dureze aproximativ 8 ore, dar zăpada abundentă a provocat o întârziere lungă.

Traseul autobuzului includea și o trecere prin Pădurea Națională Green Mountain, o zonă renumită pentru dispariții și evenimente ciudate în anii 1940.

 

Tedford a fost văzut așezat în autobuz de alți 14 pasageri. Toți au mărturisit că l-au văzut acolo, dormind pe scaunul lui.

Citește continuarea aici.