Evenimentul Zilei > International > Poliția Metropolitană caută un român dispărut în Marea Britanie. Bărbatul nu a mai dat un semn de o săptămână
Poliția Metropolitană caută un român dispărut în Marea Britanie. Bărbatul nu a mai dat un semn de o săptămână

Poliția Metropolitană caută un român dispărut în Marea Britanie. Bărbatul nu a mai dat un semn de o săptămână

Românul a dispărut de mai bine de o săptămână, iar Poliția Metropolitană se află în căutarea acestuia.

Ambasada României đin Regatul Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord a anunțat joi dispariția unui român care se afla la muncă în străinătate. Acesta este căutat de Poliția Metropolitană. Anunțul a fost făcut de Ambasada României pe pagina sa oficială de Facebook.

Numele românului dispărut este Marius Aionesei. Conform surselor, acesta lipsește de mai bine de o săptămână. Potrivit descrierii autorităților, acesta are înălțime medie, păr brunet și poartă ochelari, însă nu se știe cu ce este îmbrăcat.

Poliţia Metropolitană a scris miercuri, pe pagina sa de Facebook, că dispariţia lui Marius este neobişnuită şi că este preocupată de situaţia lui. De asemenea, menţionează că au fost deja efectuate cercetări şi a cerut acestuia să contacteze poliţia.

Oricine are informaţii este rugat să contacteze poliţia britanică la numărul 101 şi să menţioneze codul de referinţă .

 

 

 

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.