O femeie și copilul ei, eliberați de poliția din Ilfov după ce au fost ținuți captivi de iubitul violent

O femeie și copilul ei, eliberați de poliția din Ilfov după ce au fost ținuți captivi de iubitul violent Sursa foto: Arhiva EVZ

O tânără de 24 de ani și copilul ei minor au fost victimele unui caz de violență domestică în Chiajna, unde iubitul femeii i-a ținut cu forța într-un imobil. Bărbatul s-a baricadat în casă când a aflat că poliția a fost sesizată, dar a fost convins să se predea după negocieri. El a fost reținut și urmează să fie judecat pentru mai multe infracțiuni.

Un caz de violență domestică a fost soluționat de poliția din Ilfov. Aceasta a intervenit miercuri seara pentru a elibera o femeie și copilul ei.

Cele două persoane erau ținute captive de iubitul femeii într-o casă din Chiajna.

O femeie și copilul ei, eliberați de poliție

Potrivit Observatorul, poliția a fost alertată de un bărbat care a reclamat că tânăra de 24 de ani este agresată și sechestrată de partenerul ei.

Ne puteți urmări și pe Google News

La fața locului, polițiștii și negociatorii au încercat să ia legătura cu bărbatul de 30 de ani. Acesta a refuzat inițial să coopereze și s-a baricadat în imobil.

După mai multe încercări, negociatorii au reușit să stabilească un dialog cu el. L-au convins să deschidă ușa, moment în care a fost imobilizat și dus la poliție.

Bărbatul agresor a fost arestat de poliție

Femeia și copilul ei au fost eliberați. Femeia a depus plângere împotriva bărbatului. Acesta este cercetat pentru agresiune, șantaj, lipsire de libertate și încălcarea ordinului de protecție.

Se pare că bărbatul avea un ordin de protecție emis de Judecătoria Bârlad, care expirase la 21 februarie 2024. L-a încălcat de mai multe ori, locuind împreună cu femeia și copilul ei.

El ar fi amenințat-o și lovit-o pe femeie în repetate rânduri. Ea voia să se despartă de el. Bărbatul a constrâns-o să rămână cu el.  Acum, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore. Va fi prezentat joi în fața Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea. Aceasta va decide dacă îl trimite în judecată sau îi prelungește arestarea.