Evenimentul Zilei > Actualitate > O femeie a fost arestată după ce un italian i-a ucis partenerul de jaf
O femeie a fost arestată după ce un italian i-a ucis partenerul de jaf

O femeie a fost arestată după ce un italian i-a ucis partenerul de jaf

Femeia l-a „vrăjit” pe italian cu poze sexy pe Facebook, făcându-l să se îndrăgostească de ea. De fapt, totul era un pretext ca să-l jefuiască

O femeie a fost arestată în cazul omorului comis, vinerea trecută, într-un apartament situat într-un bloc din zona Piața Alba Iulia, din București. Victima, un bucureștean, a fost înjunghiat de un cetățean italian, după ce conaționalul nostru l-ar fi amenințat cu un cuțit. Așa cum reiese din ancheta criminaliștilor de la Serviciul Omoruri și Parchetul București, o tânără cu numele de „scenă” Caryna l-a agățat pe Facebook pe italian pe care l-a „subjugat” cu mesaje și fotografii atrăgătoare.

Omul, care are și o afacere în țara noastră, a sosit din Italia și a fost așteptat la Aeroportul „Henry Coandă” Otopeni de Caryna, care tocmai își aranjase coafura pentru a-l ispiti. Afaceristul din Peninsulă nu avea de unde să știe că românca pusese la cale un plan de a-l jefui.

Ucis cu propriul cuțit

În seara dinaintea crimei, cei doi, italianul și Caryna au mers într-un club de fițe din Regie. Ulterior, cei doi au plecat la apartamentul din Piața Alba Iulia. Acolo, femeia i-a sustras italianului telefonul, diferite bunuri și o sumă de bani, într-un moment de neatenție. Surprinsă de afacerist, femeia a început îl lovească și a strigat după ajutor. La scurt timp, pe ușă a intrat complicele ei, românul care o aștepta să iasă din apartament.

Ancheta oamenilor legii a stabilit că atacatorul a fost dezarmat de italian, care l-a înjunghiat apoi în legitimă apărare. De altfel, italianul este cel care a chemat autoritățile. Ulterior, polițiștii aveau să descopere că românca sexy Caryna a mai fost amendată pentru practicarea prostituției. În acest caz, însă, procurorii au rețiut-o pentru tâlhărie calificată, iar un judecător de la Tribunalul București a emis, pe numele ei, un mandat de arestare pentru 30 de zile.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: