Evenimentul Zilei > Actualitate > Femeia care l-a cucerit pe Florin Răducioiu. Trei mesaje de dragoste în trei zile
Femeia care l-a cucerit pe Florin Răducioiu. Trei mesaje de dragoste în trei zile

Femeia care l-a cucerit pe Florin Răducioiu. Trei mesaje de dragoste în trei zile

Florin Răducioiu, 52 de ani, trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Andreea Albăstroiu. Cuplul se află în vacanță, iar fostul atacant al naționalei nu ezită să se afișeze cu partenera lui pe rețelele de socializare.

În ultimele trei zile, Răducioiu a postat mai multe imagini pe Instagram împreună cu iubita sa. La descrierile pozelor apar mai multe mesaje de dragoste: „Seni Seviyorum («Te iubesc», în turcă)”, „Vacanță, iubire, soare”, „Amore, Dolcezza, Bellezza (iubire, blândețe, frumusețe, în italiană)”. Cei doi plănuiesc să devină părinți în curând, spun apropiații cuplului.

Fostul atacant al naționalei României și-a cunoscut actuala iubită la Milano, orașul în care aceasta lucra pe un post de secretar economic. Florin Răducioiu, component al Generației de Aur, a divorțat de fosta soție, Astrid, în 2018, după 23 de ani de căsnicie. Cei doi au împreună doi copii, Andrea și Alessandro, care au rămas la mama lor, în Italia. Fiul cel mare, Andrea, a împlinit 26 de ani, iar cel mic, Alessandro, are 24 ani. Andreea Albăstroiu, noua iubita lui Răducioiu, are și ea un fiu dintr-o căsătorie anterioară.

Cariera lui Florin Răducioiu

Florin Răducioiu a fost un fotbalist român, care a jucat pentru Echipa națională de fotbal a României la Campionatele Mondiale de Fotbal din 1990 și 1994 și la EURO 1996. De asemenea, el este singurul fotbalist român care a evoluat în toate marile campionate naționale ale Europei, Anglia, Franța, Germania, Italia și Spania.

Răducioiu este un produs al centrului de juniori al clubului Dinamo București. A fost promovat în prima echipă de antrenorul Mircea Lucescu încă de la vârsta de 17 ani. Astfel, a făcut parte din echipa care se califica în sferturile de finală ale Cupei Cupelor în 1989 și în semifinalele aceleiași competiții un an mai târziu.

La doar 20 de ani, Răducioiu a fost ofertat de echipele din străinătate, semnând pentru AS Bari. A trecut apoi prin curtea altor echipe din Italia, în 1993 ajungând la AC Milan. În 1994 s-a mutat în Spania, unde a evoluat timp de două sezoane la Espanyol Barcelona, iar în 1996 a fost transferat în Anglia, la West Ham United. În 1997 a bifat al patrulea campionat ca valoare din Europa, cel german, evoluând un sezon la VfB Stuttgart. Apoi după o trecere prin Italia, la Brescia, și una prin România, la Dinamo, a ajuns să joace și în al cincilea campionat puternic de pe continent, Ligue 1, pentru AS Monaco. Răducioiu și-a încheiat cariera în 2004.