Evenimentul Zilei > Social > Caz incredibil în Prahova! Doi iubiți, prinși furând mai multe sticle cu alcool. Femeia este angajata primăriei din Câmpina
Caz incredibil în Prahova! Doi iubiți, prinși furând mai multe sticle cu alcool. Femeia este angajata primăriei din Câmpina

Caz incredibil în Prahova! Doi iubiți, prinși furând mai multe sticle cu alcool. Femeia este angajata primăriei din Câmpina

Angajata primăriei din Câmpina împreună cu iubitul ei au fost condamnați după ce au furat dintr-un hipermarket mai multe sticle cu alcool. Aceştia au fost prinși la ieșirea din magazin.

O angajată a unei primării din județul Prahova şi iubitul ei au fost condamnați după ce au furat dintr-un hipermarket mai multe sticle cu alcool.

Mai exact, cei doi iubiţi s-au dus la un hipermarket din Constanța, unde au pus în cărucioare nu mai puțin de 7 sticle de băuturi alcoolice, în valoare de peste 1.400 lei. Tânăra care este angajată a unei primării din județul Prahova, mai exact a municipalității din orașul Câmpina.

Ce condamnare a primit angajata primăriei Câmpina

Femeia a fost condamnată la 1 an și 2 luni de închisoare cu suspendare, în timp ce iubitul acesteia a primit un an și 6 luni în spatele gratiilor cu executare. În cele din urmă, prejudiciul a fost recuperat, pentru că cei doi au fost prinși la ieșire.

Cei doi au luat sticlele de pe raft și le-au pus în cărucior, după care bărbatul s-a ocupat de scoaterea elementelor de siguranță. Apoi au îndesat sticlele sub hainele bărbatului sau în geanta femeii.

Atunci când au vrut însă să iasă din magazin, au fost surprinși de echipa de pază chiar la uşă. Motiv pentru care dosarul lor a ajuns în fața instanței unde s-a decis această condamnare.  Decizia însă, nu este definitivă.

Un alt caz unde a fost implicat tot un angajat al primăriei

Un consilier general din Primăria Capitalei, Adrian Vigheciu (PSD), susține că iubita unui consilier al edilului Nicușor Dan a folosit mașina primăriei pentru a merge la Cluj la festivalul de muzică Electric Castle.

„Iubita consilierului pentru mobilitate și transport al domnului primar Nicușor Dan a dat și ea o fugă până la Cluj, la Electric Castle, cu mașina Primăriei, că doar nu s-o termina lumea acum. Practic, un mic concediu făcut pe spatele bucureștenilor”, a scris consilierul general pe pagina sa de Facebook.

„Sunt foarte, foarte surprins, mai ales că domnul primar ne-a tot spus că el și echipa lui reprezintă bunul-simț, bunăstarea și corectitudinea întruchipate. Pâinea lui Dumnezeu, ce să mai.

Adevărați oameni de caracter. Pe această cale, îmi permit să-l trezesc o secundă pe Nicușor Dan din binemeritatul său somn de iulie-august și să-i solicit public să ne prezinte pentru perioada decembrie 2020 – iulie 2022 ce amenzi s-au înregistrat pe numărul de înmatriculare a mașinii, în ce localități și cine le-a achitat.

Doar așa, o mică verificare de rutină, nimic exagerat. Sunt sigur, sigur că nu vor exista surprize și că mașina asta s-a deplasat exclusiv în interesul bucureștenilor”, a mai scris pe social media Adrian Vigheciu.