Puțini sunt însă, cei care știu amănunte din viața artistei.  Astfel că, vedeta și-a deschis sufletul în fața fanilor virtuali. 

Feli le-a povestit prietenilor că în copilărie era o adevărată „drama-queen”. Cântăreţei îi plăcea de mică să dea spectacole în spatele blocului.

„Vă povesteam cum atunci când eram mică desenam toți pereții, mai știți? Câte culori și câte versuri de dragoste bacoviene scrise înainte cu mult de a simți ce înseamnă și cât de frumoasă este, de fapt, dragostea! Eram o Feli drama-queen de mică!

Îmi amintesc cum dădeam concerte în spatele blocului și cântam atât de tare, încât tanti Marcela de la bloc urla la noi „Hai fiecare la scara lui!”  de minim 5 ori pe zi! Noi bineînțeles că nu o ascultam așa că primeam „surprize”  de pungi cu apă „de nicăieri”,  adică etajul 1-geamul de la bucătărie la care stătea tanti Marcela ascultându-ne totuși, cântând un concert full din repertoriul trupei Genius, înainte să treacă la acțiune. 

Foarte multe amintiri am legate de muzică și frică mamei în copilăria mea! Mama, dragă de ea! ?”  a scris Feli, pe contul de Instagram, citat de spynews.

Ajunsă în atenția publicului prin participarea la „Vocea României”, Feli Donose a trecut proba timpului datorită talentului său muzical remarcabil, precum și a ambiției de a realiza tot ceea ce-și propune. 

Aceeași ambiție grație căreia a reușit să-și schimbe aspectul fizic, în urma unei operații de micșorare a stomacului.