FCSB e pe urmele mijlocaşului central al naţionalei României, Alexandru Creţu.

Formaţia pregătită de tehnicianul Toni Petrea se află într-o luptă strânsă, cu campioana CFR Cluj, pentru cucerirea titului în Liga I. Dar Gigi Becali îşi face deja planurile şi pentru campania de achiziţii din pauza competiţională de vară.

După ce l-a transferat la începutul acestui an, în luna ianuarie, pe croatul Ante Vukusic, FCSB încearcă să se întârească cu încă un jucător care evoluează în prima divizie a Sloveniei. Conducerea roş – albaştrilor e pe urmele mijlocaşului central al naţionalei României, Alexandru Creţu. Angajamentul lui cu NK Maribor se va încheia la sfârşitul sezonului actual.

Creţu nu e convins încă dacă va accepta oferta de la FCSB

Jurnaliştii din Slovenia au confirmat interesul trupei bucureştene pentru Creţu. Ei au dezvăluit că sunt şanse tot mai reduse ca fotbalistul în vârstă de 28 de ani să ajungă, pe ultima sută de metri, la o nouă înţelegere cu clubul sloven.

Creţu este din nou, în aceste zile, ţinta zvonurilor unui transfer. Contractul acestuia cu NK Maribor expiră în această vară. Iar, până în prezent, românul nu a semnat un nou angajament” au relatat ziariştii de la publicaţia Ekipa 24.

FCSB e pe urmele mijlocaşului central al naţionalei României

Presa din Slovenia anunţă că FCSB încearcă, tot mai insistent, să îl convingă pe Creţu să accepte un transfer în campionatul din România. Însă mijlocaşul defensiv de 1,90 metri nu a luat, deocamdată, o hotărâre definitivă. „FCSB îl doreşte pe Creţu şi ar putea să îl obţină gratuit. Fără a plăti niciun cent grupării slovene. Singura întrebare e dacă şi Creţu e interesat să accepte oferta venită de la FCSB”.

Publicaţia slovenă aminteşte că internaţionalul tricolor a declinat, de curând, o ofertă venită pe numele său de la liderul din Liga I, CFR Cluj. „Nu cu mult timp în urmă, mijlocaşul a refuzat să încheie o înţelegere cu campioana CFR Cluj”, au adăugat slovenii.