Evenimentul Zilei > Sport > FCSB cedează în disputa cu Hermannstadt şi poate pierde poziţia de lider
FCSB cedează în disputa cu Hermannstadt şi poate pierde poziţia de lider

FCSB cedează în disputa cu Hermannstadt şi poate pierde poziţia de lider

FCSB cedează în disputa cu Hermannstadt şi poate pierde poziţia de lider.

Gruparea patronată de Gigi Becali nu şi-a revenit nici în deplasarea de duminică seară, de la Mediaş. Florin Tănase şi ceilalţi coechipieri ai săi au înregistrat cel de-al treilea eşec consecutiv, în confruntarea cu Hermannstadt, scor 0 – 1, iar FCSB riscă să piardă locul întâi, dacă jucătorii campioanei CFR Cluj se vor impune luni, în faţa lui FC Voluntari.

Roş – albaştrii au cedat trei puncte extrem de importante în lupta pentru titlu, iar antrenorul principal Toni Petrea evidenţiază marile deficienţe pe care le-au arătat elevii săi pe faza de construcţie. „Sunt supărat după ce nu am reuşit să marcăm niciun gol în ultimele trei meciuri. E o mare dezamăgire şi trebuie să ne gândim bine ce trebuie să facem în continuare. E necesar să schimbăm ceva în atitudinea noastră. Întâmpinăm probleme în jocurile în care adversarii se apără aglomerat. Ştiam că Hermannstadt e foarte bine organizată în defensivă” a pus punctul pe i tehnicianul în vârstă de 45 de ani.

Florin Tănase dă vina pe terenul de la Mediaş

Atacantul lui FCSB, Florin Tănase, a găsit, în schimb, un vinovat pentru rezultatul nefast din disputa cu trupa lui Liviu Ciobotariu. Vârful de 26 de ani, cotat de site-ul de specialitate transfermakt.com la trei milioane de euro, a pus evoluţia mai puţin fericită a bucureştenilor pe seama stării deplorabile a gazonului de la Mediaş. „Din păcate, nu am făcut un meci prea bun şi nici nu puteam să evoluăm bine pe un astfel de teren. Numai în România se întâmplă să joci pe un gazon îngheţat. Nu poţi să-ţi impui jocul pe un teren ca acesta” a explicat Florin Tănase.

Mihai Stoica critică maniera de arbitraj

Managerul roş – albaştrilor, Mihai Stoica, a acuzat, pe de altă parte, maniera de arbitraj a brigăzii conduse de centralul Cătălin Popa. „Meme” a criticat decizia arbitrului din judeţul Argeş de a dicta lovitura de pedeapsă care le-a adus victoria sibienilor.  „Până acum, am avut o medie de un penalty pe meci neacordat. Acum, avem parte în sfârşit de o schimbare. Penalty inventat contra noastră!” s-a răstit Mihai Stoica, după penalty-ul transformat de mijlocaşul brazilian al celor de la Hermannstadt, Rogerio.