Evenimentul Zilei > Actualitate > Fată de 12 ani, răpită ziua în amiaza mare dintr-un parc. Agresorul a fost identificat și se află în arest
Fată de 12 ani, răpită ziua în amiaza mare dintr-un parc. Agresorul a fost identificat și se află în arest

Fată de 12 ani, răpită ziua în amiaza mare dintr-un parc. Agresorul a fost identificat și se află în arest

O fată de 12 ani a trăit momente șocante, după ce a fost luată pe sus de un bărbat, care a dus-o într-o casă, acolo unde a abuzat-o sexual.

Trauma vieții trăită de o fată în vârstă de 12 ani, care a fost răpită și dintr-un parc și supusă agresiunii sexuale. Evenimentul s-a petrecut la Oradea, iar agresorul are 66 de ani. Bărbatul a dus-o pe tânără într-o casă, de unde victima a reușit în cele din urmă să fugă și să-și alerteze părinții, iar aceștia au anunțat poliția. Infractorul a fost identificat și reținut de oamenii legii.

Fata a scăpat de agresor, bărbatul se află în arest preventiv

Fata a fost răpită din Parcul Salca, din Oradea, ea s-a luptat cu agresorul și a scăpat cu greu. În acest moment, bărbatul se află în arest preventiv. A primit un mandat de 24 de ore, prelungit ulterior cu 30 de zile Fata a fost abordată în timp ce se juca. Agresorul a încercat să o convingă să-l urmeze, dar pentru că nu a reușit, a apelat la forță fizică. Ajunsă acasă, după ce s-a luptat pentru libertatea ei, tânăra lea povestit părinților experiența prin care a trecut.

„A fost abordată de un bărbat care apoi a lipsit-o de libertate prin aceea că a condus-o forţat pe strada Căprioarei, la un imobil”

Pe numele bărbatului a fost deschis un dosar penal. El este acuzat de lipsire de libertate și agresiune sexuală. „În timp ce se afla pe strada Seleuşului, la trecerea de pietoni situată lângă podul peste pârâul Peţa a fost abordată de un bărbat care apoi a lipsit-o de libertate prin aceea că a condus-o forţat pe strada Căprioarei, la un imobil”, se precizează într-un comunicat transmis, vineri de reprezentanții Parchetului de pe lângă Judecătoria Oradea.

Poliţiştii le recomandă părinţilor să-şi supravegheze în permanenţă copilul, la joacă, atunci când se află la cumpărături şi în zonele aglomerate. „Câteva clipe de neatenţie sunt suficiente ca acesta să dispară sau să se accidenteze”, a spus ofiţerul de presă al Poliţiei Bihor, Ioana Lascău, pentru ebihoreanul.ro.