Familia secretă a lui Vladimir Putin. Misterioasa Alina Kabaeva i-a scos în lume pe presupuşii FII ai liderului de la Kremlin

Familia secretă a lui Vladimir Putin. Misterioasa Alina Kabaeva i-a scos în lume pe presupuşii FII ai liderului de la Kremlin

Ultima apariţie în mulţime a frumoasei gimnaste rusoaice Alina Kabaeva, despre care se spune neîntrerupt de ani de zile, că ar avea o relaţie şi chiar un mariaj secret cu preşedintele rus Vladimir Putin, a stârnit un nou val de speculaţii, mai ales că aceasta a fost însoţită de doi copilaşi şi cu care nu se mai afişase public niciodată.

Prezenţa fostei campioane la gimnastică ritmică a provocat rumoare în uriaşa sală a arenei Megasport din Moscova unde avea loc un spectacol de patinaj artistic. Toate camerele de luat vederi şi-au îndreptat obiectivele iscoditoare către Kabaeva, 33 de ani, care încerca, jenată, să-şi ferească inelul de logodnă de ochii curioşilor.

Diverse siteuri din Rusia, preluate de presa occidentală, au scris că cei doi băieţi, de vârste necunoscute – dar oricum sub 10 ani – sunt, cel mai probabil, copiii Alinei Kabaeva şi ai lui Vladimir Putin.

Amorul preşedintelui în vârstă de 63 de ani cu tânăra gimnastă ar fi debutat în 2008. Speculaţiile pe această temă au fost alimentate şi de divorţul inopinat al lui Putin, în 2013, de Ludmila, femeia care i-a stat alături 30 de ani şi le-a adus pe lume pe cele două fiice oficiale ale liderului de la Kremlin.

Ne puteți urmări și pe Google News

De la momentul divorţului, Putin a refuzat cu înverşunare să mai discute public despre viaţa sa personală iar Kabaeva, în trecut multiplă campioană naţională la gimnastică ritmică, a negat constat presupusa relaţia amoroasă cu preşedintele Rusiei. Fosta stea a gimnasticii a zâmbit şi a făcut poze cu celebrul patinator Evgeni Plushenko şi legendarul gimnast Alexei Nemov.

Deşi au publicat imagini de la acest eveniment, ziarele ruseşti nu au scris niciun un rând despre copilaşii aşezaţi la stânga şi la dreapta presupusei iubite a lui Putin.

Siteul Uznayvse a precizat că “este ştiut că cei doi băieţi sunt copiii Alinei”, dar că identitatea tatălui nu a putut fi aflată de nimeni până în prezent.

Fosta gimnastă este foarte rar văzută public iar atunci când o face, este însoţită de număr uriaş gărzi, despre care se spune că ar fi plătite din fonduri guvernamentale.