Familia femeii împușcate în cap și inimă de un italian, lovită de altă nenorocire! Parcă ar fi blestemată

Familia femeii împușcate în cap și inimă de un italian, lovită de altă nenorocire! Parcă ar fi blestemată Sursa: pixnio.com

Familia femeii împușcate în cap și inimă de un italian a fost lovită de altă nenoricire. Mama vasluienei ucise cu sânge rece în Vânju Mare (județul Mehedinți) a făcut infarct când a fost informată că fiica ei a murit la numai 43 de ani, din cauza gloanțelor trase de fostul soț, în vârstă de 73 de ani.

Conform jurnaliștilor vasluieni, durerea pierderii unui copil nu a putut fi îndurată de mama Loredanei Ioniță. Când a înțeles că fata ei a fost împușcată mortal de italian, femeia se afla în casa ei din comuna Pușcași. Imediat, ea a făcut infarct, iar membrii familiei au sunat la 112.

Din fericire pentru ea, ambulanța a ajuns repede la domiciliul ei, iar cadrele medicale au reușit să o mențină în viață. Ulterior, mama Loredanei Ioniță a fost transportată Iași și a fost internată în Spitalul Clinic Doctor C.I. Parhon.

Jurnaliștii de la vremeanoua.ro au aflat că trupul femeii împușcate în cap și inimă a fost depus la o capelă din Vânju Mare. La 25 decembrie, sicriul va fi adus la Pușcași, în satul ei natal.

Ne puteți urmări și pe Google News

foto: pxhere.com

Înmormântarea va fi organizată în a treia zi de Crăciun, dar familia este disperată, neștiind dacă mama Loredanei va putea să participe. „Mama Loredanei Ioniță se zbate acum între viață și moarte, medicii ieșeni încercând din răsputeri să o salveze.

Familia trece prin momente cumplite

Având o legătură foarte strânsă cu fiica sa, cele întâmplate la Mehedinți i-au produs femeii un asemenea șoc, încât inima i-a cedat. Familia, lovită cumplit de această tragedie speră ca măcar mama să poată fi salvată.

Femeia de 43 de ani, împușcată de italianul orbit de gelozie, era verișoara primarului din comuna Pușcași precum și cumnata actualului viceprimar al comunei. Este, așadar, o familie de oameni gospodari în care nu s-au mai pomenit astfel de grozăvii.

După cum spun rudele, Loredana Ioniță a fost ucisă cu trei gloanțe, unul dintre ele atingându-i inima, iar un alt glonț i-a fost tras în cap. Femeia n-a supraviețuit, glonțul fatal fiind cel care i-a lovit inima″, se arată pe vremeanoua.ro.

Medicii sunt rezervați și nu-i dau multe șanse de supraviețuire

Italianul a fost operat ieri, 23 decembrie, timp de 6 ore, de la ora 12:00 la ora 18:00, interval în care chirurgii i-au extras trei gloanțe din abdomen. În urma împușcăturilor, lui i-au fost afectate intestinul gros și splina.

Șansele lui de supraviețuire sunt minime. Vasluiana din comuna Pușcași a fost căsătorită 4 ani cu italianul ucigaș. În 2020, ei au divorțat. Ei aveau o firmă de pompe funebre în comuna Pușcași.

Problemele dintre ei au fost atât de mari, încât ea a fost amenințată cu moartea. În acest context, femeia a cerut ordin de protecție provizoriu, emis de IPJ Vaslui în 5-06-2021 si confirmat de instanța din Vaslui în 9-06-2021. Totuși, italianul a revenit în România în luna noiembrie. În prezent, oamenii legii verifică dacă a venit în țară cu arma care avea seria ștearsă.