Fake news marca PSD. Ludovic Orban, reacție dură.„Minicinos și lipsit de responsabilitate”

Fake news marca PSD. Ludovic Orban, reacție dură.„Minicinos și lipsit de responsabilitate”

Klaus Ioahnnis a refuzat confruntarea cu Viorica Dăncilă, însă miercuri, a susținut o conferință de presă la sediul PNL. Președintele s-a descurcat onorabil, a fost spontan, motiv pentru care a fost acuzat de anumiți membri din PSD că a avut cască în ureche. 

Ludovic Orban a reacționat în urma acuzațiilor direcționate la adresa președintelui în exercițiu. Cu acest prilej, premierul a lansat un nou atac la adresa adversarilor politici.

"Se continuă mizeriile. Președintele a stat în fața jurnaliștilor, nici vorbă de existența unei căști. Astea sunt fake news-uri, ăsta este stilul PSD, minicinos și lipsit de responsabilitate. Noi nu avem ce să discutăm cu ei", a declarat Ludovic Orban, în direct la Digi24.

Klaus Iohannis, spontan cu jurnaliștii

Înrebat în conferința de presă dacă i se șoptesc răspunsurile prin cască, Klaus Iohannis a oferit o reacție care a stârnit hohote de râs în rândul jurnaliștilor.

Ne puteți urmări și pe Google News

Klaus Iohannis a și-a băgat degetul în ureche, a zâmbit, apoi a declarat: „Mă bănuiți câteodată că fără copiuță nu merge? Nu cred că mă bănuiți de așa ceva...".

Ludovic Orban anunță dezastrul economic

Tot astăzi, Ludovic Orban a dezvăluit că sunt 43 de oraşe care nu mai dispun de bani de salarii şi nici de funcţionare. Aceste orașe, care se află în impas economic, ar urma să primească bani la rectificarea bugetară

„La asociaţia oraşelor mi-au spus foarte clar că 43 de localităţi nu au bani să termine bugetul. O să le dăm prin intermediul ordonanţei de urgenţă de rectificare, de aia am demarat discuţiile cu asociaţiile autorităţilor locale, ca să ştim foarte clar cum prevedem sume care să le permită să închidă anul. Sunt 43 de oraşe care nu au bani de salarii, nu mai au bani de cheltuieli de funcţionare, pot să rămână fără lumină pe străzi, nu mai au bani să plătească indemnizaţiile persoanelor cu dizabilităţi, că au fost transferate anul acesta la localităţi fără să le transfere şi resursele financiare”, a spus Orban, la România TV, potrivit Agerpres.