Cea mai mare reţea de socializare online le-a schimbat adresa principală de e-mail a utilizatorilor. Dacă până acum fiecare îşi alegea o adresă la care să primească mesajele de pe Facebook, oamenii lui Zuckerberg, fără să-şi întrebe utilizatorii, a ales să le pună, automat, adresa de tip „@facebook.com”.
Modificarea le-ar putea aduce mai mult trafic pe paginile companiei şi, implicit, preţuri mai mari pentru publicitate. Mulţi utilizatori Facebook sunt, însă, revoltaţi de decizia companiei, pe care o drescriu drept "jalnică" şi "enervantă". Mai mult, unii au publicat instrucţiuni în detaliu care îţi arată cum să revii adresa originală de e-mail în Timeline:

  • Accesaţi profilul personal şi alegeţi care dintre adresele de e-mail să fie vizibilă şi care nu.
  • Daţi hide adresei @facebook.com şi lăsaţi activă adresa pe care o doriţi.

Facebook este criticată pentru faptul că nu şi-au anunţat utilizatorii despre această schimbare şi că nici nu li s-a acordat dreptul de a-şi alege adresa de e-mail principală.
Mai mulţi uitilizatori şi-au exprimat nemulţumirea pe Twitter:

  • "Un anunţ în această privinţă ar fi fost frumos, nu să schimbaţi pur şi simplu adresele"
  • "Încă o treabă foarte proastă făcută de Facebook"
  • "Bună idee să convingeţi oamenii să o folosească"
  • "Să nu mai faceţi asta niciodată!"

Compania asigură însă, prin intermediul unui comunicat, că adresele noi vor fi folosite numai dacă utilizatorii Facebook doresc acest lucru.
Mai nou, Facebook a dezvăluit o aplicaţie care te-ar ajuta să-ţi găseşti şi să te întâlneşti cu prietenii care sunt în apropiere. Softul cu pricina se numeşte „Find Friends Nearby”, iar dacă contul tău nu e protejat, te pot identifica şi străini care au deschisă conexiunea prin Facebook.

Deşi era anunţată ca un mare succes al reţelei de socializare, listarea la bursă a Facebook a fost un uşor eşec.

Încă de la apariţia pe bursă, tranzacţiile au înregistrat scăderi, iar echipa lui Zuckerberg a spus că vor face o investigaţie, întrucât aceste deprecieri sunt suspecte.