Evenimentul Zilei > Actualitate > Face totul. Apelul disperat al MAMEI unei vedete | VIDEO
Face totul. Apelul disperat al MAMEI unei vedete | VIDEO

Face totul. Apelul disperat al MAMEI unei vedete | VIDEO

„Suntem sătui de dezinformarea constantă şi de comentariile celor care nu au cunoscut-o”.

La doi ani şi jumătate de la moartea lui Whitney Houston, mama cântăreţei se străduieşte să împiedice difuzarea filmului biografic despre fiica ei pe postul Lifetime. „Vă rog, vă rog, lăsaţi-o să se odihnească în pace”, astfel „sună” apelul disperat al lui Cissy Houston (80 de ani), citată de closermag.fr.

În pofida obiecţiilor

Înaintea difuzării programate în 2015, postul Lifetime a dezvăluit în cursul acestei săptămâni primele fotografii de la filmările lungmetrajului consacrat cântăreţei. Neuitata interpretă a piesei „I Will Always Love You” va fi întruchipată pe marele ecran de tânăra actriţă Yaya DaCosta.

Cissy Houston repetă de câteva luni că se teme că filmul biografic va fi departe de realitate şi că se va concentra pe problemele cu drogurile ale fiicei ei. „Filmul este făcut de oameni care nu au cunoscut-o. Lifetime a continuat cu acest film despre Whitney în pofida obiecţiilor familiei. Niciuna din persoanele implicate în realizarea filmului nu a cunoscut-o şi nu ştie nimic despre relaţia ei cu Bobby Brown”, a spus Cissy Houston la emisiunea Entertainment Tonight.
Regizoarea Angela Bassett a jucat însă într-un film cu Whitney, în anii 1990.
'Suntem sătui de dezinformarea constantă şi de comentariile celor care nu au cunoscut-o pe Whitney”, a încheiat mama cântăreţei.

 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: