Evenimentul Zilei > Sport > Fabricile de HULIGANI ale Rusiei. Scene rare de violenţă extremă. MAI RĂU CA ANIMALELE… Oare ce mai plănuieşte Putin? Video şocant
Fabricile de HULIGANI ale Rusiei. Scene rare de violenţă extremă. MAI RĂU CA ANIMALELE… Oare ce mai plănuieşte Putin? Video şocant

Fabricile de HULIGANI ale Rusiei. Scene rare de violenţă extremă. MAI RĂU CA ANIMALELE… Oare ce mai plănuieşte Putin? Video şocant

Bătăușii Rusiei se antrenează de zor pentru a fi gata de confruntările care vor veni la Campionatul Mondial de Fotbal. Huliganii din statul condus de președintele Vladimir Putin au devenit abstinenți, pentru ca alcoolul să nu le afecteze capacitatea de bătaie pentru meciurile cu echipele internaționale.

„Fabricile de huligani sunt locurile de antrenament ale fanilor înrăiți din Rusia care se mândresc cu reputația lor de nemiloși. Din cauza acestor informații, mii de fani ai naționalei de fotbal a Angliei au decis să boicoteze turneul mondial, potrivit The Sun.

 

Un număr de 10.000 de bătăuși vor călători la Sankt Petersburg pentru a lua parte la meciurile Campionatului Mondial, doar jumătate din totalul celor care au fost în Brazilia, în 2014.

Scandalul recent care se învârte în jurul otrăvirii agentului dublu Serghei Skripal, otrăvit pe teritoriul Marii Britanii la începutul acestei luni, ar putea avea implicații majore în ceea ce privește confruntările dintre fani.

Profesorul Anthony Glees este de părere că fanii echipei Angliei ar putea fi chiar omorâți de huligani, după ce Marea Britanie a acuzat Rusia că se află în spatele atacului asupra fostului spion.

Marile confruntări dintre bătăuși se petrec acum în pădure, după eforturile forțelor de ordine de a opri luptele de la meciurile din campionatul de fotbal intern al Rusiei.

Sursa FOTO: Liveleak

Grupurile se ciocnesc brutal pentru a stabili care este „cel mai bun dintre cei buni”, înaintea campionatului care va avea loc în această vară în Rusia.

Videoclipurile șocante sunt disponibile AICI.